Trabzonspor Hatayspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 TS - Hatay youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta karşılaşmasında lider Trabzonspor Hatayspor ile kozlarını paylaşacak. Bu karşılaşma öncesinde insanlar internet üzerinden Trabzonspor Hatayspor maç özeti ve golleri izle terimlerini sık sık araştırıyor. İşte Bein Sports 1 TS - Hatay youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasının önemli karşılaşmalarından birisi olan Trabzonspor Hatayspor maçı bugün oynanacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Antalyaspor’a 2-1 kaybederek ligde ilk kez yenilgiyle tanışan Trabzonspor Hatayspor karşısında galip gelerek yeni bir galibiyet serisinin ilk adımını atmak istiyor. Öte yandan ligin güçlü ekiplerinden birisi olan Hatayspor ise güçlü rakibini yenerek üst üste 2. galibiyetini almak istiyor. Futbol severler ise Trabzonspor Hatayspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorları üzerinden araştırmalarına devam ediyor. 
Trabzonspor Hatayspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak olan Trabzonspor Hatayspor bugün saat 16.00’da Medical Park Stadı’nda gerçekleşecek. Bu karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Trabzonspor Hatayspor maçını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.
Trabzonspor Hatayspor ile 3. Kez Karşılaşacak
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak olan Trabzonspor Hatayspor mücadelesinde taraflar 3. kez kozlarını paylaşacak. Geçen sezon Hatayspor’un sahasında oynanan maçta Trabzonspor 1-0 galip gelirken, Trabzon’da oynanan maçta ise 1-1’lik sonuç ortaya çıkmıştı.
Trabzon’da Dikkatler Bakasetas’ta
Spor Toto Süper Lig’de bugün Hatayspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor’da tüm gözler en golcü oyuncu olan Bakasetas’ın üzerinde olacak. Geçen haftaki Antalyaspor mücadelesiyle formasına kavuşan Yunan orta saha bordo mavililerin bugün en büyük kozlarından birisi olacak.
Hatayspor’da 7 Eksik Var
Deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan Hatayspor’da Sadık Baş, Cevahir, Kamara, Onur Ergün, Adama Traore, Boudjemaa ve Kamil Ahmet maç kadrosunda yer almıyor.
Trabzonspor - Hatayspor 11'ler:
Trabzonspor:
Uğurcan, Hugo, Edgar, Peres, Denswil, Dorukhan, Berat, Marek Hamsik, Bakasetas, Cornelius, Djaniny 
Hatayspor: Munir, Burak, Fatih, Burak Öksüz, Simon Falette, Samuel, Ruben, Isaac, Saba, Dylan, Mame Diouf.
Trabzonspor Hatayspor maç özeti için tıklayınız

Trabzonspor Hatayspor TS Hatay maç özeti Spor Toto Süper Lig