Trabzonspor Kasımpaşa maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 TS Kasımpaşa youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Trabzonspor Kasımpaşa maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 TS Kasımpaşa youtube geniş özeti ve maçın golleri, TS Kasımpaşa özet Bein Sports, Trabzonspor Kasımpaşa maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 24. hafta maçında Trabzonspor Kasımpaşa ile bugün karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de iki maçtır 2 puan kaybettikten sonra son oynadığı maçta deplasmanda Galatasaray’ı 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 yenmeyi başaran lider Trabzonspor Kasımpaşa karşısında da kazanarak üst üste 2. kez kazanmak istiyor. Öte yandan Süper Lig’de son 5 maçını da kazanan ve oynadığı son maçta evinde Kayserispor’u 3-1 ile geçen Kasımpaşa zorlu Trabzonspor deplasmanında sürpriz bir galibiyet alarak üst üste 6. maçını da kazanmak istiyor. Futbol severler ise Trabzonspor Kasımpaşa maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. 
Trabzonspor Kasımpaşa Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında oynanacak olan Trabzonspor Kasımpaşa maçı bugün saat 16.00’da Medical Park Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Trabzonspor Kasımpaşa Maçının Hakemi Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında oynanacak olan Trabzonspor Kasımpaşa maçının hakem kadrosu belli oldu. Kritik karşılaşmada Zorbay Küçük düdük çalacak. Küçük’ün yardımcılıklarını Ali Öğel ve Esat Sancaktar üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Özgür Yankaya oturacak.
Trabzonspor’da 2 Eksik Bulunuyor
Süper Lig’de Kasımpaşa ile bugün evinde oynayacak olan Trabzonspor’da maç öncesi 2 eksik bulunuyor. Bordo mavili ekipte Hamsik ve Koita Kasımpaşa karşısında forma giyemeyecek.
Kasımpaşa 3 Eksikle Geliyor
Süper Lig’de bugün Trabzonspor ile zorlu bir 90 dakika oynayacak olan Kasımpaşa’da maç öncesi 3 eksik bulunuyor. Konuk ekipte Donk, Bruma ve Eysseric kritik karşılaşmada sahada yer almayacak.
Trabzon Evinde 17 Maçtır Yenilmiyor
Süper Lig’de bugün Kasımpaşa’yı konuk edecek olan lider Trabzonspor sahasında oynadığı son 17 maçta yenilgi yüzü görmedi. Bordo mavili ekip bu maçların 11’ini kazanırken 6’sında ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Karadeniz ekibi Kasımpaşa maçını kazanarak bu seriyi 18 maça çıkarmak istiyor. 
Kasımpaşa İyi Gidişatını Sürdürmek İstiyor
Süper Lig’de bugün lider Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Kasımpaşa ligin formda ekiplerinden birisi. Mavi beyazlı ekip son 5 maçında da kazanarak 15 puan toplamayı başardı. Konuk ekip Trabzon’da sürpriz bir galibiyet peşinde olacak.
Trabzon ile Paşa 26. Kez 
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında oynanacak olan Trabzonspor Kasımpaşa maçında taraflar 26. kez kozlarını paylaşacak. Geride kalan 25 maçta Trabzonspor 12 kez, Kasımpaşa ise 6 kez galip geldi. 7 karşılaşmada ise eşitlik bozulamadı.
Trabzonspor - Kasımpaşa muhtemel 11'ler:
Trabzonspor:
Uğurcan, Peres, Denswil, Hugo, Puchacz, Siopis, Dorukhan, Edin Visca, Abdülkadir Ömür (Yunus), Nwakaeme, Cornelius
Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Tarkan, Brecka, Eren, Doğucan, Travnik, Ouannes, Hajradinovic, Ahmet, Umut Bozok
Trabzonspor Kasımpaşa maçı özeti için tıklayınız

TS Kasımpaşa özet Bein Sports Trabzonspor Kasımpaşa maçı özeti TS Kasımpaşa Spor Toto Süper Lig spor 24. hafta