Trabzonspor Kayserispor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 TS Kayseri youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Trabzonspor Kayserispor maç özeti ve golleri izle,Bein Sports 1 TS Kayseri youtube geniş özeti ve maçın golleri, TS Kayseri özet Bein Sports, Trabzonspor Kayserispor maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’de 27. hafta bugün oynanacak 2 maçla birlikte başlıyor. Lider Trabzonspor Kayserispor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de son 4 maçını kazanan ve son oynadığı maçta deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden birisi olan Alanyaspor’u 4-0 mağlup eden Trabzonspor Kayserispor ile evinde oynayacağı maçı kazanarak üst üste 5. maçından da galip ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Öte yandan Süper Lig’de son haftalarda topladığı puanlarla dikkat çeken ve son oynadığı maçta evinde Giresunspor’u 2-1 mağlup eden Kayserispor Trabzonspor deplasmanında beklenmedik bir galibiyet almak ve galibiyet serisini 2 maça çıkarmak istiyor. Bu kritik karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Trabzonspor Kayserispor maçında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı bir çok insanın gündeminin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor.  Futbol severler ise Trabzonspor Kayserispor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. 
Trabzonspor Kayserispor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında oynanacak olan Trabzonspor Kayserispor maçı bugün saat 20.00’de Medical Park Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Trabzonspor Kayserispor Maçı Hakemi Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında oynanacak olan Trabzonspor Kayserispor maçının hakemi açıklandı. Kritik karşılaşmada Erkan Özdamar düdük çalacak. Özdamar’ın yardımcılıklarını ise Tarık Ongun ve Mustafa Sönmez üstlenecek. 
Trabzonspor Rekor Kırarak Şampiyon Olmanın Peşinde
Süper Lig’de koşar adım şampiyonluğa koşan lider Trabzonspor sezon sonunda rekor kırarak şampiyon olmanın peşinde. 27. hafta itibariyle 63 puanda olan bordo mavililer 82 puana ulaşması durumunda kulüp rekorunu, 93 puana ulaşması durumunda ise Süper Lig rekorunu kırmış olacak.
Kayserispor Trabzon’da Sürpriz Arıyor
Süper Lig’de bu akşam lider Trabzonspor deplasmanına çıkacak olan Kayserispor son haftalardaki iyi gidişiyle dikkat çekiyor. Sarı kırmızılı takım bu akşam oynayacağı maçı kazanarak rakibine tatsız bir sürpriz yapmanın hesaplarını yapıyor.
Trabzonspor ile Kayserispor 50. Randevu’da
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında oynanacak olan Trabzonspor Kayserispor maçında taraflar 50. kez karşı karşıya  gelecek. Geride kalan 49 maçta Trabzonspor 30 kez kazanırken, Kayserispor 7 kez sahadan galip ayrılan taraf oldu. 12 maçta ise takımlar birbirine üstünlük sağlayamadı. Ligin ilk yarısında oynanan maçta Trabzonspor deplasmanda Kayserispor’u 2-1 mağlup etmişti.
Trabzonspor’da 3 Eksik Bulunuyor
Süper Lig’de bu akşam evinde Kayserispor ile kozlarını paylaşacak olan lider Trabzonspor’da maç öncesi 3 eksik bulunuyor. Bordo mavili takımda Marek Hamsik, İsmail Köybaşı ve Trondsen Kayserispor karşısında forma giyemeyecek. Hafif ağrıları bulunan Dorukhan’ın durumu ise maç saati netleşecek. 
Kayserispor 5 Eksikle Trabzon’da
Süper Lig’de bugün lider Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Kayserispor’da maç öncesi 5 eksik bulunuyor. Sarı kırmızılı takımda Emrah Başsan, Bernard Mensah, Uğur Demirok, İbrahim Akdağ ve Bertolacci zorlu karşılaşmada forma giyemeyecek.
Trabzonspor’da Derbi Öncesi 5 İsim Sınırda
Trabzonspor’da Fenerbahçe derbisi öncesi 5 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Uğurcan Çakır, Djaniny, Siopis, Peres ve Bakasetas, kart görmeleri durumunda önümüzdeki hafta İstanbul’da oynanacak kritik Fenerbahçe derbisini kaçıracaklar.
Trabzonspor - Kayserispor muhtemel 11'ler:
Trabzonspor:
 Uğurcan, Peres, Ahmetcan, Vitor Hugo, Puchacz, Siopis, Dorukhan (Berat), Visca, Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius
Kayserispor: Lung, Onur, Mert, Hosseini, Carole, Gustavo, Attamah, Cardoso, Abdulkadir Parmak, Thiam, Gavranovic
Trabzonspor Kayserispor maçı özeti için tıklayınız

Trabzonspor Kayserispor TS Kayseri özet Süper Lig 27. hafta futbol