Trabzonspor Konyaspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 TS Konya youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Trabzonspor Konyaspor maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 1 TS Konya youtube geniş özeti ve maçın golleri, TS Konya özet Bein Sports, Trabzonspor Konyaspor maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’de 25. haftanın en önemli maçı bugün oynanacak. Kritik karşılaşmada lider Trabzonspor Konyaspor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de son oynadığı maçta sahasında Kasımpaşa’yı 1-0 yenen ve hafta içi oynadığı Türkiye Kupası son 16 maçında deplasmanda Denizlispor’u 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen Trabzonspor Konyaspor’u evinde mağlup ederek şampiyonluk adımlarını hızlandırmak istiyor. Öte yandan Süper Lig’de oynadığı son maçta evinde Yeni Malatyaspor’u 1-0 yenen fakat hafta içi oynadığı Türkiye Kupası son 16 karşılaşmasında deplasmanda Fatih Karagümrük’e 5-4 yenilerek elenen Konyaspor Trabzonspor ile oynayacağı hayati 90 dakikadan galip ayrılarak rakibiyle arasındaki puan farkını eritme amacında olacak. Bu önemli maç öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Haftanın en kritik maçı olarak görülen Trabzonspor Konyaspor karşılaşmasında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı milyonlarca seyircinin gündeminin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. Futbol severler ise Trabzonspor Konyaspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Trabzonspor Konyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak olan Trabzonspor Konyaspor maçı bugün saat 19.00’da Medical Park Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Trabzonspor Konyaspor Maçı Hakemi Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak olan Trabzonspor Konyaspor maçının hakemi açıklandı. Kritik karşılaşmada Mete Kalkavan düdük çalacak. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Alparslan Dedeş yapacak. Maçın VAR koltuğunda ise Alper Ulusoy oturacak.
Şampiyonluk Düğümü Akyazı’da Çözülecek
Spor Toto Süper Lig’de haftanın en önemli karşılaşması bugün lider Trabzonspor ile ikinci sıradaki Konyaspor arasında olacak. Süper Lig’de rakibine 9 puan fark atarak liderliğine devam eden Trabzonspor ile bir maç eksiği ile ikinci sırada bulunan Konyaspor’un mücadelesini Akyazı’da onbinlerce taraftarın takip etmesi bekleniyor. Trabzonspor bu maçtan galip ayrılırsa şampiyonluk yolunda dev bir adım atmış olacak. Eğer kazanan Konyaspor olursa ligin kalan bölümündeki heyecan daha da yükselecek.
Trabzonspor As İsimlerini Sahaya Sürecek
Hafta içi oynadığı Türkiye Kupası maçında Uğurcan Çakır, Cornelius, Nwakaeme, Djaniny, Hamsik, Visca gibi isimlerini dinlendiren Trabzonspor Konyaspor ile bu akşam oynayacağı zorlu karşılaşmada bütün as isimlerini sahaya sürecek. 
Konyaspor Trabzonspor Maçı Öncesi Kenetlendi
Süper Lig’de bu akşam Trabzonspor ile kendisi adına sezonun en önemli maçına çıkacak olan Konyaspor yönetiminden futbolcusuna kadar tüm dikkatlerini bu maça vermiş durumda. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen bu karşılaşma için dostluk mesajları verdi. Anadolu kulüplerinin dostluğunun bir maçla sınırlı olmadığını ifade eden Özgökçen "Aynı vatanın evlatları olarak, her zaman sporun birlikteliğimizi artırmasını amaç edinmeliyiz. Ayrıştırmak, kutuplara ayırmak, ötekileştirmek en kolay olandır. Centilmen duruşumuzu hiçbir zaman bozmayalım." sözlerini sarf etti.
Trabzonspor’da Tek Eksik Var
Süper Lig’de bugün en büyük rakibi Konyaspor’u evinde konuk edecek olan Trabzonspor’da maç öncesi tek bir eksik bulunuyor. Bordo mavili takımda kırmızı kart cezalısı Bruno Peres Konyaspor maçında forma giyemeyecek.
Konyaspor’da 2 Eksik Var
Süper Lig’de tarihinin en iyi sezonunu geçiren ve bu akşam Trabzonspor ile belki de sezonun maçına çıkacak olan Konyaspor’da bu hayati maç öncesi 2 eksik bulunuyor. Yeşil beyazlı takımda Ahmed Hassan ve Skubic Trabzonspor maçının kadrosunda yer almayacak.
Trabzon ile Konya 58. Kez Karşı Karşıya 
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak olan Trabzonspor Konyaspor maçında taraflar 58. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 57 maçta Trabzonspor 26 kez kazanırken Konyaspor 13 kez gülen taraf oldu. 18 karşılaşmada ise taraflar birbirine üstünlük kuramadı.
Muhtemel 11'ler
TRABZONSPOR:
Uğurcan, Dorukhan, Hugo, Denswil, Puhacz, Siopis, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Visca, Nwakaeme, Cornelius.
KONYASPOR: Sehic, Skubic, Adil, Abdulkerim, Guilherme, Soner, Hadziahmetovic, Michalak, Rahmanovic, Bytyqi, Hassan.
Trabzonspor Konyaspor maçı özeti için tıklayınız

Trabzonspor Konyaspor TS Konya özet BeinSports Süper Lig 25. hafta Trabzonspor Konyaspor maçı özeti