Trabzonspor Kulübü heyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti

TAKİP ET

Süper Lig şampiyonu ve Süper Kupa finalinde Sivasspor'u yenerek şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor heyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzonspor heyetini Cumhurbaşkanlığı külliyesinde kabul etti.

Reklam
Reklam

Süper Lig şampiyonluğu sonrasında Süper Kupa finalinde de Sivasspor'u yenen ve şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. Trabzonspor, Dün akşam saatlerinde Cumhurbaşkanlığı külliyesinde kendilerini kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şampiyonluk kupasını götürdü.

TRABZONSPOR TAM KADRO BEŞTEPE'DE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hem Süper Lig şampiyonluğu Hem de süper kupa şampiyonluğu alan Trabzonspor heyetini Beştepe’de Cumhurbaşkanlığı külliyesinde kabul etti. Beştepe’ye tam kadro olarak giden bordo-mavili ekip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hem şampiyonluk kupasını götürdü hem de Trabzonspor forması hediye etti.

GÖRÜŞME BAŞINA KAPALI YAPILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Trabzonspor heyete arasındaki görüşmenin samimi bir ortamda ve basına kapalı olarak gerçekleştiği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gerçekleştirdiği kabulde Trabzonspor'un hem Spor Toto Süper Lig hem de Turkcell Süper Kupa'yı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a getirdiği öğrenildi. Görüşmeye aynı zamanda Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay, Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, TBMM İdare Amiri Ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi de katıldı.