Trabzonspor Sergen Yalçın ismini gündemine aldı! Sürpriz iddia

TAKİP ET

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın görevinden istifa etmesinin ardından gözler teknik direktör adaylarına çevrildi. Bordo mavililerin gündemine aldığı isimlerden birinin Sergen Yalçın olduğu iddia edildi.

Reklam
Reklam

Trabzonspor’un Sergen Yalçın ile görüşme gerçekleştireceği iddiası spor manşetlerine bomba gibi düştü. Spor manşetleri bu iddia ile hareketlenirken Trabzonspor taraftarları gelişmeleri yakından takip etmeye başladı. Sergen Yalçın isminin gündeme gelmesi sosyal medyada da çok konuşuldu. Trabzonspor’un yeni teknik direktörünün kim olacağı merak ediliyor.

ABDULLAH AVCI İSTİFA ETTİ

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun istifasının ardından bordo mavilerde bir ayrılık daha yaşandı. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, görevinden ayrıldı. İstifaların peş peşe geldiği Trabzonspor Kulübü’nde seçime doğru sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Avcı’nın istifasının ardından yeni teknik direktörün kim olacağı da merak konusu.

SERGEN YALÇIN’IN İSMİ GÜNDEME GELDİ

Bordo mavililerin teknik direktör adayları arasında Sergen Yalçın’ın ismi de gündeme geldi. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, Trabzonspor’da Abdullah Avcı’nın istifası sonrası başkan adaylığını açıklayan Ertuğrul Doğan, Sergen Yalçın ile görüşme gerçekleştirecek. Sergen Yalçın iddiaları gündemdeki yerini alırken Trabzonspor taraftarları yeni teknik direktörün kim olacağını merak ediyor.

ERTUĞRUL DOĞAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan istifa açıklaması gelmişti. Ahmet Ağaoğlu’nun istifasının ardından Trabzonspor’da mevcut asbaşkan Ertuğrul Doğan, yapılacak seçimlerde başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Aday olduğunu duyuran Doğan, ‘Şimdi yeni bir yolculuğun ilk adımlarını atma vakti. Canımdan çok sevdiğim, çatısı altında olmaktan büyük gurur duyduğum Trabzonspor’umuzun başkanlığına aday olduğumu siz değerli ailemle paylaşıyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımın sözünü veriyorum. Allah yardımcımız olsun…’ ifadelerine yer verdi.