Trabzonspor taraftarının şampiyonluk heyecanı! Maç biletleri 5 dakikada tükendi

TAKİP ET

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor 30 Nisan Cumartesi akşamı kendi evinde Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek şampiyonluk heyecanını kaçırmak istemeyen taraftarlar satışa çıkan maç biletlerini Sadece 5 dakikada tüketti.

Reklam
Reklam

En büyük şampiyon adayı Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık sezonunun 35 haftasında 30 Nisan cuma akşamı saat 20.30 da Antalyaspor ile kendi evinde karşı karşıya gelecek. Trabzonspor Antalyaspor maçı biletleri Dün saat 13.00'te satışa çıkmıştı. Maç biletlerini satışa çıkması ile tükenmesi biri oldu. Trabzonspor'un şampiyonluk yolundaki maçlarını kaçırmak istemeyen futbol Tutkunları biletlere yoğun ilgi gösterdi.
Trabzonspor kendi evinde Antalyaspor ile bu hafta karşı karşıya geliyor. Trabzonspor'un bu haftaki maç biletleri satışa çıkar çıkmaz tükendi. Çünkü bordo-mavili takım yıllar sonra kendi evinde şampiyonluğunu ilan edecek. Trabzonspor'un şampiyon olmak için Antalyaspor'dan sadece 1 puan alması geçecek. Taraftarlar 37 yıl sonra gelen şampiyonluğu kaçırmamak için biletler satışa çıkar çıkmaz yoğun ilgi gösterdi.

Sadece 5 dakikada tükendi

Trabzonspor Kulübü 30 Nisan cuma akşamı oynanacak olan Antalyaspor maçı biletleri ne Dün saat 13'te satışa sunacağını duyurmuştu. Bordo-mavili taraftarlar satış saati öncesinde 15 Temmuz şehitler ve hürriyet Parkı'nda ki bilet satış gişesinin önünde adeta izdiham yarattı. Yaklaşık 50 metrelik bilet kuyruğu oluşurken maç biletleri satışa çıkar çıkmaz anında tükendi.

Trabzonspor Antalyaspor maç bileti fiyatları

Trabzonspor Antalyaspor maç bileti fiyatları ise şöyle belirlenmişti;
VIP Platinum: 5.000 TL
VIP Gold: 4.000 TL
VIP Silver: 3.000 TL
Batı: 2.000 TL
Doğu: 1.250 TL
Fırtına: 750 TL
Kale Arkası: 500 TL