Trabzonspor taraftarları arasındaki gizemli kadının kim olduğu belli oldu

TAKİP ET

Trabzonspor Kopenhag maçında, Trabzonspor taraftarları arasında bulunan gizemli kadın sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Reklam
Reklam

Kadının kim olduğu ise kısa süre içerisinde belli oldu. O kadının, Cristiano Ronaldo'nun eski sevgilisi İspanyol model Desire Cordero olduğu ortaya çıktı. İspanyol modelin neden Trabzonspor taraftarlarının arasında olduğu büyük bir merak oluşturmuştu. Sebebi ortaya çıktı.

Şampiyonlar Ligi play-off mücadelesinde Trabzonspor, Danimarka temsilcisi Kopenhang ile oynadığı rövanş maçında 0-0 bir beraberlik tablosunun ardından turnuvaya veda etmişti.

Binlerce taraftar arasında görüntülenen bir kadın taraftar maçın hemen ardından sosyal medyada gündem oldu. Herkes bu güzel kadının kim olduğunu merak etti.

Ronaldo'nun eski sevgilisi çıktı

Sosyal medyada olay olan Trabzonspor taraftarının arasında yer alan kadının Cristiano Ronaldo'nun eski sevgilisi İspanyol model Desire Cordero olduğu ortaya çıktı. İspanyol model, bir zamanlar Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo ile aşk yaşamıştı.

Cristiano Ronaldo'dan ayrıldıktan sonra İspanyol model kendisine yeni aşklar aramaya devam etti. Cordero, o dönemde Real Betis'te oynayan Enzo Renella ve Real Madrid'in efsane oyuncusu Fernando Hierro'nun oğlu Alvaro Ruiz ile de aşk yaşamıştı. 26 yaşındaki mankenin en son aşk yaşadığı isim Lazio formasını giyen futbolcu, Joapin Correa olarak biliniyor.

Onun için orada olduğu iddia ediliyor

Gizemli güzelin kim olduğu ortaya çıktığında neden Trabzonspor taraftarlarının arasında olduğu büyük merak uyandırmıştı.  İspanyol modelin Trabzonspor'un yeni yıldız transferi olan Marc Barta için geldiği iddiaları ortaya çıktı.