Trabzonspor Teknik direktörü Abdullah Avcı'dan Kopenhag maçı sonrası açıklamalar

TAKİP ET

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, 2-1 mağlup olunan Kopenhag maçı sonrası takımın durumunu değerlendirdi. Abdullah Avcı, Trabzonspor'un oyun olarak tur atladığını düşündüğünü belirtirken takımın harika mesajlar verdiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı dün akşam oynanan ve 2-1 kaybettikleri Kopenhag maçı sonrasında takımın durumunu değerlendirdi.

TAKIM HARİKA MESAJLAR VERİYOR

Kopenhag karşısında 2-1 mağlup olan Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı maç sonunda yaptığı değerlendirmelerde oyundan son derece tatmin olduğunu söyledi. Takımın oyunundan memnun olduğunu dile getiren Abdullah Avcı, ikinci yarıda da tamamen planlandığı gibi Dominant oyunu gösterdiklerini ifade ederek bir sonraki maç için takımın harika mesajlar verdiğini dile getirdi.

TARAFTARIMIZ MUTLU OLSUN

Trabzonspor'un sahadan mağlup ayrıldığını ancak oyun olarak tur atladığını düşündüğünü belirten Abdullah Avcı, “elki mağlup olduk ancak takım harika mesajlar veriyor. Taraftarlarımız mutlu olsun. İkinci maçta o müthiş destekle birlikte turu geçeceğimize inanıyorum." dedi. Genç ve şiddetli bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirten Abdullah Avcı, Trabzonspor'un çok geliştiğini ve bütün arzularının Şampiyonlar Ligi'nde yer almak olduğunu da sözlerine ekledi.