Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı'dan mağlubiyet sonrası açıklamalar

TAKİP ET

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonun şampiyonu Trabzonspor Antalyaspor'a 5-2 mağlup oldu. Maçın ardından Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı önemli açıklamalarda bulundu.

Reklam
Reklam

Süper Lig'de son şampiyon Trabzonspor dün akşam Antalyaspor karşısında büyük bir hezimete uğradı. Antalyaspor’a 5-2 mağlup olan Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı maçın ardından önemli değerlendirmelerde bulunduğu nokta

AYAKTA KALMAMIZ GEREKEN YERDE GOL YEDİK

Mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, belli artık bu duruma oyuncu değişikliği üstünden bakılmaması gerektiğini söyledi. Bunun bir organizasyon oyunu olduğunu söyleyen Abdullah Avcı, iki pozisyon olduğunu Ancak bunu değerlendiremediklerini dile getirdi. Trabzonspor'un ayakta kalması gereken yerde gol yediğini belirten Abdullah Avcı, “Oyun bizim elimizdeydi. Ama bu skor nasıl oldu onu anlamak mümkün değil." dedi.

BİRAZ SAYGI İSTİYORUM

Oyunun karşılığı olmayan bir sonuçla sahadan ayrıldıklarını belirten Abdullah Avcı, “Rakibi tebrik edeceğiz yapacak bir şey. Trabzonspor bu ülkenin güzel bir takımı bu anlamda biraz saygı istiyorum. Oyun olarak bugün bunu hak etmediğimizi düşünüyorum" dedi.