Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı'dan önemli açıklama!! Tecrübeli teknik adam temkinli konuştu

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'de lider Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı'dan önemli bir açıklama geldi. Tecrübeli teknik adam şampiyonluk konusunda temkinli konuştu. İşte ayrıntılar...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’de 15. hafta sonunda lider konumda bulunan Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı şampiyonluk hakkında gelen sorulara yanıt verdi. Tecrübeli teknik adam şampiyonluk hakkında temkinli bir açıklama yaparak herkesi şaşırttı. 
Taraftara Teşekkür Etti

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı geçen hafta oynanan Fatih Karagümrük maçının ardından Adana Demirspor karşısında da takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlara teşşekür etti. Taraftarların kendilerine destek vermesinin oldukça önemli olduğunu ifade eden Avcı sezon sonunda taraftarlarının da desteğiyle mutlu sona ulaşacaklarına yürekten inandığını söyledi.
Adana Demirspor’un ligin zorlu ekiplerinden birisi olduğunu belirten Abdullah Avcı maçın ilk yarısında pozisyon verseler de oyunun geneline yaydıkları iyi savunma ve hücum performansı sayesinde galip geldiklerini söyledi. Avcı bir takımın galip gelmesinde en önemli faktör olarak savunma performansını işaret etti.
Aslan Payı Teknik Ekibin

Adana Demirspor’un son haftaların formda takımlarından birisi olduğunu söyleyen Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı zor ama önemli bir 3 puan kazandıklarını ifade etti. Cornelius’un sakatlığını beklemediklerini belirten Avcı Danimarkalı’nın yerine giren Koita’ya performansından dolayı teşekkür etti. Takımın başarılı performansında aslan payını teknik ekibine veren Abdullah Avcı maçlara hafta hafta baktığını sözlerine ekledi.

Trabzonspor Abdullah Avcı Spor Toto Süper Lig