Trabzonspor teknik direktörü 'Hayal kırıklığına uğradım'

TAKİP ET

Maç sonrasında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Orhan AK, seyretmesi keyifli, ancak skoru üzen bir maç olduğunu anlattığı açıklamasında 'Hayal kırıklığına uğradım' sözlerini sarf etti. İşte Trabzonspor teknik direktörü Orhan Ak'ın açıklamasının detayları haberimizde...

Reklam
Reklam

Ligin 27. haftasına gelinen günlerde her galibiyetin önemi büyük. Yukatel Kayserispor ile karşı karşıya gelen ve 4 – 3 mağlup çıkan Trabzonspor’un teknik direktörü Orhan Ak, “Taraftarımız mutlu olamadı. İstediğimiz bir skor değildi. Oyun ilk yarıdan istediğimiz gibi değildi. Hayal kırıklığına uğradım. Mutlu olmadığım bir ilk yarı oynadık. Genel olarak psikolojik kırılmalar yaşandı. 3 – 1 geriye düştüğümüz ikinci yarıda oyuncular tüm çabalarını gösterdi. Oyunu 3 – 3 yaptık, ancak bireysel hatalar sonrası 4 – 3 yapabilecekken gol kırılma anları oldu.” ifadelerine yer verdi.

“ÇOK CİDDİ DERSLER ÇIKARTILACAK”

Orhan Ak, maçla ilgili olarak en son “Doğru savunma yapan maçı alacaktı. Kayserispor yaptı ve aldı. Çok net pozisyonlar olsa da hücum iyiyken isabetli şut olmadı. Kendi sahanda 3 gol atıp 4 tane yiyorsun. Kabul edilebilir değil, ciddi dersler çıkartılacak.” ifadelerini kullandı.