Trabzonspor Yeni Malatyaspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 TS - Malatya youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta maçında lider Trabzonspor Yeni Malatyaspor ile bugün kozlarını paylaşacak. Maç öncesinde insanlar internet üzerinden Trabzonspor Yeni Malatyaspor maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte Bein Sports 1 TS - Malatya youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarının perdesi bugün açılıyor. İkinci yarının açılış maçında lider Trabzonspor Yeni Malatyaspor ile bugün evinde karşılaşacak. Ligde son olarak Başakşehir ile 0-0 berabere kalarak 2 puan bırakan Trabzonspor kadrosunu Edin Visca ile güçlendirdi. Bordo mavililer bu akşam oynanacak maçı kazanarak ikinci yarıya 3 puanla başlamak istiyor. Öte yandan ilk yarıyı kötü bir şekilde noktalayan ve son oynadığı maçta Fenerbahçe’ye deplasmanda 2-0 kaybeden Yeni Malatyaspor Trabzonspor deplasmanında sürpriz bir 3 puan kovalayacak. Futbol severler ise Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Trabzonspor Yeni Malatyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında oynanacak olan Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı bugün saat 20.00’de Medical Park Stadı’nda oynanacak. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
Trabzonspor Yeni Malatyaspor Maçı Hakemi Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında oynanacak olan Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçında Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus’un yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Samet Çiçek üstlenecek.
Trabzonspor’da 6 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’in 20. hafta maçında Yeni Malatyaspor’u konuk edecek olan Trabzonspor sahasında oynayacağı maçtan galip ayrılarak ikinci yarıya 3 puanla başlamak istiyor. Bordo mavililerde Edgar IE, Gervinho, Djaniny, Trondsen, Serkan Asan ve Vitor Hugo maç kadrosunda yer almayacak.
Malatya Kazanmak İstiyor
Süper Lig’in ikinci yarısının açılış maçında Trabzonspor’a konuk olacak olan Yeni Malatyaspor bu zor deplasmanda galip gelerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Sarı kırmızılı takımda Adem Büyük, Nuri Aydın, Haddadi, Tetteh, Wallace ve Ndong maç kadrosunda yer almıyor.
Akyazı’da Tribünlerin Dolması Bekleniyor 
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında oynanacak olan Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçının gerçekleşeceği stat olan Akyazı Medical Park Stadı’nda binlerce taraftarın yerini alması bekleniyor. Bordo mavili yönetim taraftarlarına stadı doldurmaları ve takımlarını desteklemeleri çağrısında bulundu.
Trabzonspor Yeni Malatyaspor İlk 11'ler
Trabzonspor: 
Uğurcan, Peres, Hüseyin, Denswil, İsmail, Dorukhan, Hamsik, Bakasetas, A.Ömür, Nwakaeme, Cornelius
Yeni Malatyaspor: Ertaç, Mustafa, Semih, Sadık, Hafez, Jospin, Aabid, Mallan, Mounir, Adem, Kubilay
Trabzonspor Yeni Malatyaspor maç özeti için tıklayınız
 

Trabzonspor Yeni Malatyaspor TS Malatya maç özeti Spor Toto Süper Lig Bein Sports