Transformers: Yenilenlerin İntikamı filmi konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Bu akşam bir kez daha ekranlarda olacak olan Transformers: Yenilenlerin İntikamı filmi konusu ve oyuncuları bir çok insanın gündemini meşgul ediyor. İşte konu hakkında ayrıntılar...

Reklam
Reklam

Çizgi roman serileri arasında ayrı bir yeri olan ve 5 filmden oluşan Transformers film serisinin ikinci filmi olan Transformers: Yenilenlerin İntikamı filmi bu akşam bir kez daha izleyenlerin karşısında çıkacak. Film yıllar öncesinde sinemalarda gösterime girmesine rağmen serinin en çok sevilen filmi olarak görülmeye devam ediyor. Bir çok film sever Transformers: Yenilenlerin İntikamı filmi konusu ve oyuncularını öğrenmek için arama motorları üzerinden araştırmalarına devam ediyor.
Transformers: Yenilenlerin İntikamı Filmi Konusu Nedir?
Robotlar arasındaki savaşın tam ortasında kendisini bulan Sam Witwicky’nin ilk savaşının üzerinden yaklaşık iki sene geçmiştir. Olağanüstü bir savaşın ortasında kendisini bulmasına rağmen genç Sam halen aşk, okul ve ailevi sorunlarla boğuşarak sıradan bir hayat sürmektedir. Bu hayatın ortasında Sam’i yeni sorunlar beklemektedir. Bir süredir genç adamın kafasında canlanan sayılar ve simgeler aslında Cybertron’u dünyaya getirmeye yarayan bir makinenin koordinatlarını göstermektedir. Bu nedenle Autobotlar ile Decepticon’lar arasındaki yeni savaşın en önemli parçası Sam’in hafızasında gizlidir. Sam’in de bunun farkına varmasıyla birlikte yeni bir maceranın fitili ateşlenecektir.
Transformers: Yenilenlerin İntikamı Filmi Oyuncuları Kimler?
2009 yılında beyaz perdede ilk kez gösterime giren Transformers: Yenilenlerin İntikamı filminin yönetmeni Michael Bay’dir. Dünyaca ünlü yapımcılar Steven Spielberg, Ian Bryce ve Lorenzo Di’nin yer aldığı başarılı filmin oyuncu kadrosu ise şu şekilde:
Megan Fox,
Shia LaBeouf, 
Josh Duhamel, 
Tyrese Gibson, 
Teresa Palmer, 
John Turturro, 
Isabel Lucas, 
Joan Cusack

Transformers: Yenilenlerin İntikamı film