Trendyol Hızlı Market'e nasıl başvuru yapılır? Hızlı Market siparişleri nerelerden verilir?

TAKİP ET

Türkiye'nin önde gelen e-ticaret platformlarından biri olan Trendyol, yeni bir hizmet uygulamasını bir süre önce hayata geçirdi. Yeni hizmet uygulaması 'Hızlı Market 'le kullanıcılar artık evlerinden çıkmadan kolayca market alışverişlerini yapabiliyor. Peki, Trendyol Hızlı Market'e nasıl başvuru yapılır? Hızlı Market siparişleri nerelerden verilir? İşte Trendyol Hızlı Market hakkında detaylar... 

Reklam
Reklam

Artık hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen e-ticaret platformlarından biri olan Trendyol, yeni hizmet uygulaması olan Hızlı Market’i hayata geçirdi. Hızlı market uygulaması şimdilik sadece belirli lokasyonlarda hizmet vermektedir. 

Trendyol Hızlı Market 

Trendyol, Hızlı Market özelliği 09.30 ile 21.30 saat dilimleri arasında kullanılabilmektedir. Bu hizmet üzerinden yapmış olduğunuz alışverişler 1 saat içerisinde tarafınıza teslim edilmektedir. 

Trendyol'un bu yeni hizmeti, şu an anlaşmanın imzalanmış olduğu sitelerde aktif olarak kullanılmaktadır. Market özelliğinin gelecekte daha büyük lokasyonlarda kullanılması bekleniyor.  

Trendyol Hızlı Market siparişleri nerelerden verilir? 

Trendyol, yapmış bu uygulamayla Türkiye’nin her bölgesinde bulunmamaktadır. Şimdilik sadece belli bölgelerde hizmet veren Hızlı Market, bazı yerlerde market zincirleriyle iş birliği yaptı. Bu marketler ise şöyle; 

Üçler Süpermarket 

Happy Center 

Beyaz Fırın 

Gourmet garage 

Snowy 

Teslimus 

Kim Market 

Özkuruşlar 

Namlı Market 

Ondan Market 

Seyhanlar market 

Algida 

İlerleyen zamanlarda diğer satış noktaları eklenmeye devam edecektir. Aynı zamanda Trendyol mobil uygulamasından da hızlı market kategorisini seçerek sipariş verebilirsiniz. Yapacağınız alışverişlerde kapıda ödeme seçeneği bulunmamaktadır. Sadece kredi kartıyla online ödeme yapabilirsiniz. Sipariş tutarınızın en az 20 TL olması gerekmektedir. 

Trendyol Hızlı Market başvurusu nasıl yapılır? 

Trendyol, hızlı market uygulamasının diğer bölgelerde de yapılacağından birçok kişi hızlı market başvurusunu ve yemek başvurusunu araştırıyor. Trendyol yemek, şimdilik sadece İstanbul’da hizmet gösterip, ilerleyen zamanlarda da Trendyol Hızlı Market Ankara ve diğer şehirlerde hizmet vermeye başlayacaktır. 

Başvuru yapmak için buraya tıklayınız. 

trendyol trenyol hızlı market trendyol hızlı market başvuru