Trendyol para kazanma yöntemleri! Trendyol ınfluencer işbirliği başvurusu yapma

TAKİP ET

Son zamanlarda sosyal medya üzerinden kazanç sağlamak popülerliğini arttırdı. Trendyol Influencer başvurusu nasıl yapılır, neler gereklidir sorusu sıkça sorulmaktadır. Trendyol Influencer işbirliği başvurusu nasıl yapılır, ne kadar kazanç sağlanır sorularının yanıtı haberimizde yer almaktadır. Trendyol Influencer ne kadar kazanıyor gibi konular araştırılırken değerli okurlarımız için detaylara verdik.

Reklam
Reklam

İnternet üzerinden yapılan alışveriş sitelerinin gözdesinden olan Trendyol da Influencer işbirliği dikkatleri çekmektedir. Kazanç sağlamak isteyenlerin merakla araştırdığı Infuencer işbirliği için gerekli olan şartlar ve başvuru formu doldurulmasıyla kolaylıkla Trendyol ile beraber işbirliği yapılmaktadır. Trendyol Influencer başvuru detayları...

Trenyol influencer işbirliği nasıl yapılır? 

Türkiye de e-ticaret üzerinden popüler olan Trendyol, televizyon reklamları ve cep telefonlarında sıklıkla karşılaşılmaktadır. Sosyal ağlarda sık sık karşımıza çıkan Trendyol, bakıldığında birçok kişiye istihdam sağlamaktadır. İnstagram da yukarı kaydır olarak bilinen bu eylen Trendyol kullanıcısı olan herkes Trenyol Influencer işbirliği nasıl yapılır sorusunu araştırmaya başladı. Trendyol ınfluencer işbirliği şartları şöyledir;

İnstagramda takipçi sayısı 10 binin üzerinde olmalı,

Takipçiler, beğeniler, yorumlar ve izlenmeler kısacası tüm etkileşimler tamamen orjinal olmalıdır. 

Trendyol influencer başvuru süreci kaç günde tamamlanır?

Başvuru onay süreci, iletilen bilgiler doğrultusunda en fazla 1 hafta içerisinde tamamlanmaktadır.

Paylaşımlar hangi sosyal ağlarda yapılabilir?

İnstagram

youtube 

tiktok

tiwtch 

Paylaşımlarda kullanılan ürünler nasıl alınır?

Trendyol hesabınıza her ay bir önceki ay cironuza göre belirlenen ölçülerdeTrendyolMilla/TrendyolMan hediye çek tanımlanacaktır. Buna göre ürün alımını gerçekleştirebilirsiniz.

Paylaşım sonuçları nasıl görülebilir?

Yapılacak olan paylaşımların sonuçları, başvuru esnasında sizden istenen e-mail adresine her gün rapor halinde gönderilecektir. Bu mail üzerinden sonuçlarınızı takip edebilirsiniz.

trenyol para kazanma trendyol işbirliği trendyol ınfluencer işbirliği