Trendyol para kazanma yöntemlerine yenileri eklendi. 2022 para kazanma yöntemleri nelerdir?

TAKİP ET

Trendyol linkinden para nasıl kazanılır? Trendyol linkini paylaşarak para kazanmak mümkün. Peki bu nasıl yapılır? Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

Trendyoldan para kazanma nasıl yapılır?
Gün geçtikçe satış kapasitesini artıran Trendyol özellikle indirim günlerinde satış yapan üyelerine de para kazandırmaya devam ediyor. Aynı zamanda Trendyol alışveriş yapan müşterilerine de para kazandırmaya devam etmekte. Artan kazançları da bu konuya dikkatleri çekmeye devam ediyor. 
Trendyolda para kazanmak için "cüzdan" adı verilmiş olan kısmı aktifleştirmeniz yeterli olacaktır. Bunu aktif hale getirmenizden sonra yaptığınız her alışveriş sonucunda para kazanma şansını yakalarsınız. Para kazanmak için sadece alışveriş yapmanızın yanı sıra Trendyolun sunmuş olduğu diğer alternatifler ise yorum yapma, çeşitli bilgileri sisteme girme gibi ek yapılanlar ile mümkün.

Trendyoldan para kazanmak için yeni yöntemler neler?
Trendyol dan para kazanmak için artık son zamanlarda popüler olan yöntemler artmaya başladı. Bu yöntemler arasında ise paylaş-kazan ve koleksiyon oluşturma gibi yöntemlerle kazanç elde etme şansına sahipsiniz. Trendyol'dan nasıl para kazanacağınızı listelersek bunlar şöyledir; 
+Trendyol linkinden para kazanma
+Trendyol yorum yaparak para kazanmak
+Trendyol influencer marka işbirliği para kazanma 
+Trendyol paylaş kazan para kazanma yöntemi
+Trendyol koleksiyon dan para kazanma yöntemi
+Trendyol cüzdan para kazanma yöntemi 

Trendyol linkinden nasıl para kazanılır?
E-ticaret içerisinde oldukça adından söz ettiren Trendyol her yaştan kullanıcıya hitap eder. Sosyal medyayı da günümüzde kişilerin aktif olarak kullandığını düşünürsek Trendyol link vererek para kazanma şansını sunmaktadır. 
Instagram kullanıcılarının oldukça fazla olması ve bu sosyal medya platformunun kullanılması Trendyol uygulamasının da link vererek insanlara para kazanma yöntemi sağlamasına yol açtı. 

Trendyol link paylaşımından ne kadar para veriyor?
Eğer Trendyol linkini paylaştırarak para kazanmak istiyorsanız şu adımları takip etmelisiniz; 
+Trendyol'da satış yapan herhangi bir satıcı hesabından satış ortaklığı için başvurunuz
+Satış ortağı uygulamasında bir bağlantı yapılan hayat açıklama veya satın alma için para ödenmektedir
+Yönlendirdiğimiz bağlantı ile satış yapıyor iseniz satış başına % 10 veya 20 komisyon alacaksınızdır.
+Linklerin izle 10.000 TL satış yapmış olursanız eğer bunun karşılığı 2000 TL gelir elde etmektir. 

Trendyol'da yorum yaparak ne kadar para kazanılır? 
Trendyol'da pazarlama yapmak için yaygın olarak kullanılan para kazanma yöntemlerinden birisi yorum yapmaktır. Yorum yaparak yorum başına 5 TL kazanma şansına sahip olursunuz. Her yorumunuz Trendyol cüzdanınıza kaydedilir ve bunun sonraki alışverişleriniz için kullanabilme şansına sahip olursunuz. 

Trendyol influencer işbirliği nasıl yapılmaktadır?
Eğer sosyal medya platformlarında fenomen olarak ifade edilebilecek bir kitleye hitap ediyorsanız ve aktif takipçileri sahipseniz bu işten para kazanmanın en iyi yolu ürün tanıtımı yapmaktır. Eğer siz Trendyol üzerinden para kazanmak istiyorsanız bunun en iyi yöntemi kendi paranızla almış olduğunuz ürünler üzerinden bütçenize uygun bir şekilde reklam yapmanızdır. Reklamını yapacağınız ürünlere ise son zamanlarda gündemde olan yukarı kaydır ibaresini koyarak story üzerine yerleştirebilir ve bu link üzerinden de trendyol'dan para kazanabilirsiniz. Sizin koymuş olduğunuz link kısa bir zamanda trendyol'dan fark edilecek ve bunun akabinde Trendyol üzerinden ücretsiz "  influencer marketing" kapsamına dahil edilerek size gönderilen ürünler ile ürün tanıtımı yapmaya devam edeceksiniz. 
Yani yeni ürünleri takipçilerimize tanıdığınız sürece Trendyol ile anlaşmalı çalışmaya başlayacaksınız.  

Trendyol influencer ortaklığında ne kadar para vermektedir?
Bu yöntem ile para kazanmayı nasıl yapacağınızı sizi anlatmıştık şimdi ise ne kadar para kazanacağınıza anlatmak istiyoruz. 
İnfluencerın oluşturmuş olduğu link eğer elektronik ürünlerden oluşuyorsa toplam miktarın %2 sini influencer kazanır. Örneğin 10.000 TL'lik link üzerinden ürün satışında bir influencer  200 TL kazanmaktadır. 
Diğer bir durumda ise oluşturulan link diğer kategorilerden oluşuyorsa bu durumda ise toplam tutarın yüzde 15'ine influencer kazanmaktadır. Örneğin 10000 TL'lik ürün satışında influencer  kazanmış olacağı para 1500 TL'dir. 

Trendyol koleksiyon dan nasıl para kazanılır?
Bu yol için Trendyol tarafından belirlenmiş olan tarihler arasında uygulama mobil cihazlara indirilir favorilerin sekmesinden en az 10 ürün tercih edilir ve buradan bir koleksiyon oluşturulur oluşturulmuş olan koleksiyon arkadaşlar ile paylaşılır her 10 kaydedilmeye 5 TL para kazanılmaktadır ayrıca bir kullanıcı en çok kaydedilen 4 koleksiyonundan ödül kazanabilme şansına sahiptir bu 10 kaydedilme 5 TL kazanma hakkına sahiptir. 
Trendyol kullanıcısı olarak bir koleksiyon üzerinden maksimum 25 TL toplam 4 koleksiyon üzerinden ise 100 TL kazanabilmektedir. Bu ödüllerin size ulaşabilmesi için ise Trendyol cüzdan ama sahip olmanız gerekir. 

Trendyol koleksiyon nasıl oluşturulur?
+Trendyol mobil uygulamasına giriniz
+Favorilerim menüsünden koleksiyonlarını sekmesi üzerinden artı işaretine tıklayınız.
+En az 10 ürün seçiniz ve koleksiyonunuzu oluşturunuz.
+Daha sonrasında oluşturduğunuz koleksiyonu paylaşınız. 
+Paylaşmış olduğunuz koleksiyonlar başkaları tarafından kaydedilirse kişiye para aktarılır. 

Trendyol cüzdan üzerinden nasıl para kazanılır?
Trendyol cüzdan aslında alışveriş yaparken kullanıcılarına bir kolaylık sağlamaktadır. Bunun yanı sıra ise Trendyol cüzdanım kullanıcılarına hediye paralarda sağlamaktadır. Böylece hem ödemeler hızlı bir şekilde gerçekleştirilir hem de her alışveriş için kullanıcı belirli bir miktarda ödül kazanır.
Trendyol cüzdanımızı aktif edebilmek için telefon numaranıza gelmiş olan kısa mesajın doğrulamasını sağlamanız gerekir. Doğrulamayı yaptıktan sonra banka kartınız veya Kredi kartınız ile cüzdanındaki yükleyebilmektesiniz. En fazla yükleyebileceğiniz para miktarı ise 750 TL dir. 
 
Trendyol cüzdanım para nasıl kullanılır?
Trendyol " harcadıkça kazandıran hayat kolaylaştıran " sloganı ile bir yenilik yaptı. Bu amaçla Trendyol cüzdanı oluşturan Trendyol alışveriş esnasında avantajlar sağlamaktadır. Bu alışverişler ise şöyledir;
+Cüzdan hesabı açtığınızda anında 10 lira kazanırsınız. 
+Hesabınıza ilk 10 TL ve üzeri yükleme dede 10 TL daha kazanabilirsiniz.
+Alışveriş tutarının yüzde ikisi kadar Trendyol para kazanabilirsiniz
+Cüzdanda bulunan tutarı istediğin zaman kartına iade olarak alabilirsin. 

Trendyol paylaş kazan nedir?
Trendyol uygulamasından beğenmiş olduğunuz ürünleri arkadaşınız ile paylaşarak para kazanma şansına sahipsiniz. Paylaşmış olduğunuz ürünleri gönderdiğiniz kişilerin satın alışından belirli bir miktarda para kazanırsınız. Bu miktar ürün fiyatının yüzde beşi olarak belirlenmiştir. Trendyol'da ürün paylaşımını sağlamak için ise şunları yapabilirsiniz;
+Trendyol mobil uygulamasını girin
+Beğenilen ürün seçimini yapın ve paylaşın
+Paylaşmış olduğunuz ürün başkası tarafından satın alındığında paranız hesabınıza yansır. 

Trendyol paylaş Kazan 100 TL indirim kuponu nedir?
Trendyol'da 100 TL kazanabilmek amacıyla belirtmiş olduğumuz üzere paylaş Kazan yaparak veya koleksiyon paylaşımı yaparak 100 TL kazanma şansına sahipsiniz.  

Trendyol mağaza açma şartları nedir?
Eğer online satış yapmak istiyorsanız bir girişimcilik ruhuna sahipsiniz trendyol'a girme şansına da sahip olursunuz. Trendyol'da mağaza açarak bu platform üzerinden para kazanabilirsiniz.

trendyol para kazanma yöntemleri influencer