Troy'dan iPhone 14 ön siparişi verenlere boğazda tekne turu

TAKİP ET

Teknoloji devi Apple'ın Türkiye'deki resmi satıcılarından olan Troy, fiyatı ile dikkat çeken iPhone 14 için ön sipariş verenlere boğazda tekne turu ile lansman düzenledi.

Reklam
Reklam

ABD'nin en büyük teknoloji şirketlerinden Apple'ın Türkiye'deki yetkili satıcılarından olan Troy, iPhone 14 için ön sipariş verenlere tekne turu ile lansman düzenledi. 16 Eylül tarihinde ön siparişler çalan iPhone 4'ün 23 Eylül tarihinde ise satışı yapılmaya başlanmıştı. Müşterilerine özel bir gece ya da satmak isteyen Troy, boğazda tekne turu düzenleyerek iPhone 14 teslimatlarını yaptığı.

IPhone 14'ler boğazda teslim edildi

Alınan bilgiye göre tiroid tarafından gerçekleştirilen etkinlik 22 Eylül Akşamı başladı ve 23 Eylül Gece yarısına kadar devam etti. iPhone 4'ün ön siparişini veren ilk 100 müşteri için yapılan bu özel davette şirket müşterilerini unutulmayacak bir gece yaşattı. Aynı zamanda iPhone 14 telefonlar ön sipariş verenlere bu etkinlik kapsamında teslim edildi. Boğaz turu sırasında Purple Hand Band isimli caz grubu da mini bir konser verdi. Böylece iPhone 14'ün resmi satışı başlar başlamaz sadece 1 dakika içerisinde ön sipariş veren 100 kişiye telefonları teslim edilmiş oldu.