TRT 1'çok para harcıyorsunuz izlenmiyorsunuz' dedi bavulu eline verdi! Sezon sonu final ama önce 3 ayrılık var! Kılıç kalbe saplandı bir kere

TAKİP ET

Sezon bitimine doğru pek çok dizisine final yaptıracak olan TRT 1 ilk günah keçisini belirledi ve ipini çekti.

Reklam
Reklam

TRT 1'çok para harcıyorsunuz izlenmiyorsunuz' dedi bavulu eline verdi! Sezon sonu final ama önce 3 ayrılık var! Kılıç kalbe saplandı bir kere... Bünyesinden Masumlar Apartmanı, Kasaba Doktoru, Kara Tahta, Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı, Uyanış Büyük Selçuklu, Gönül Dağı, Teşkilat gibi dizileri bulunduran TRT 1 bazı dizilerinin ipini çekmeye hazırlanıyor. Bu arada şu sıralar ulusal kanallarda dizileri en çok izlenen kanalın Trt 1 olduğunu hatırlatmakta fayda var.


 

MASUMLAR APARTMANI SON 2


Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan, oyuncu kadrosunda Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Aslıhan Gürbüz gibi isimleri bulunduran Masumlar Apartmanı bu sezon itibariyle final yapıyor. Geçen sene hem reytinglerin hem de sosyal medyanın zirvesinden inmeyen Masumlar Apartmanı’nın bu sezon adeta esamesi okunmayınca, TRT 1 final kararı almıştı.


 

TEŞKİLAT İÇİN SON KARAR


Kısa bir süre önce başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın yer aldığı Teşkilat dizisi için de son karar olarak final verilmişti. Ancak daha sonra izleyiciden gelen tepki üzerine Teşkilat’ın kadrosunda bir takım değişiklikler yapılması, maaliyetin biraz daha kısıtlanması konusunda yapım şirketi ile anlaşmaya varılmıştı. Yani Teşkilat dizisi 2.sezonda da TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. 
 

KARA TAHTA VE KASABA DOKTORU YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ


TRT 1 ekranlarının yeni dizileri Kara Tahta ve Kasaba Doktoru ise ilk bölümlerden yüzleri güldürdü. Özellikle Kasaba Doktoru’nun giderek artan reyting ivmesi TRT 1 ailesinin yüreğine su serpti. Öte yandan Mayıs sonunda sezon finali yapacak olan Gönül Dağı da kesin olarak gelecek sezon TRT 1 ekranlarında yayın hayatına devam edecek
 

İŞTE FİNAL YAPACAK DİZİLER


TRT 1, bu sezon başında büyük bir PR çalışması sonrası ekrana getirdiği başrollerini Fahriye Evcen ve Barış Arduç’un üstlendiği Uyanış Büyük Selçuklu’nun ipini çekti. Reytinglerde bir türlü yüzü gülmeyen Uyanış Büyük Selçuklu’nun finaline kesin gözüyle bakılırken bir diğer maliyet yüzünde biten dizi de Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı olacak. Başrolünde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin yer aldığı Barbaroslar:Akdeniz’in Kılıcı dizinin Diriliş Ertuğrul etkisi yaratması bekleniyordu ama olmadı. Dizi bu sezon sonunda kesin olarak final yapacak.