TRT 1'den flaş hamle! Kasaba Doktoru dizisinin yayın günü değişti

TAKİP ET

TRT 1'de reytinglerde istenilen başarıyı gösteremeyen Kasaba Doktoru için yeni hamle geldi. Final yapacağı iddiaları ile gündeme gelen dizinin yayın günü değiştirildi. Kasaba Doktoru 7 Aralık tarihinden itibaren artık Çarşamba akşamları ekrana gelecek.

Reklam
Reklam

TRT 1 ekranlarında cuma akşamları yayınlanan ve güçlü oyuncu kadrosunda rağmen reyting sonuçlarında istenen başarıyı veremeyen Kasaba Doktoru için yeni karar alındı. Kore yapımı Dr Romantic adlı diziden uyarlanan kasaba doktoru, artık Çarşamba Akşamları ekrana gelecek. TRT 1'in bu hamleyle reytinglerde başarıyı yükseltmeyi hedeflediği öğrenirdi.

Final iddiaları gündeme gelmişti

TRT 1 ekranlarında sezon başında başlayan ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine toplayan Kasaba Doktoru dizisi reytinglerde bir türlü istenen başarıyı gösteremedi. Cuma akşamları ekrana gelen dizi için geçtiğimiz günlerde final kararı alınmıştı ancak TRT1 bu kararından vazgeçti. Dünya Kupası nedeniyle bazı bölümleri yayınlanmayan dizi 7 Aralık tarihinden itibaren artık Çarşamba Akşamları yayınlanacak. TRT'nin bu kararla birlikte dizinin reyting sonuçlarını yükseltmeyi hedeflediği öğrenirdi.

Reyting yükselmezse final yakın

Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı gibi güçlü isimleri kadrosunda bulunduran Kasaba Doktoru dizisinde reytingler bu hamleyle de düzelmezse final yakın gibi görünüyor. TRT 1'in birkaç hafta reyting sonuçlarını takip edeceği ve kararını Buna göre vereceği öğrenildi.