TRT 1 Dünya Hali dizisi final bölümü ne zaman? Dünya Hali dizisinden kötü haber

TAKİP ET

TRT 1'de yayınlanan Dünya Hali dizisinden hayranlarına kötü bir haber geldi. TRT 1 Dünya Hali dizisinin final tarihini açıkladı. Peki TRT 1 Dünya Hali dizisi final bölümü ne zaman? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

TRT 1’de yayınlanan Dünya Hali dizisinde reyting anlamında işler pek de iyi gitmiyor. Haftalardır reyting sıralamasında alt sıralarda yer alan dizi konusunda son zamanlarda final yapacağı iddiaları ortaya çıkmıştı. TRT 1 bu iddiaları doğruladı ve Dünya Hali dizisinin final tarihini izleyenlerle paylaştı. Dizinin sevenleri ise Dünya Hali dizisinin final bölümünün ne zaman yayınlanacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul etmeye devam ediyor. Peki TRT 1 Dünya Hali dizisi final bölümü ne zaman?
TRT 1 Dünya Hali Dizisi Final Bölümü Ne Zaman?

TRT 1’de bir süredir yayınlanan fakat reyting anlamında başarısız sonuçlar alan Dünya Hali dizisinin final yapacağı öğrenildi. Alınan bilgilere göre başrollerinde Caner Şahin ve Pelin Abay’ın bulunduğu Dünya Hali’nin final bölümü 5 Aralık 2021 Pazar günü yayın hayatına nokta koyacak.

TRT 1 Dünya Hali dizi Dünya Hali final