TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Tozkoparan İskender dizisi nerede çekiliyor? Tozkoparan İskender hangi şehirde çekiliyor? 

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tozkoparan İskender dizisi, birçok kişinin dikkatini çekiyor. Hem çocuk hem de büyük izleyicilere hitap eden dizinin nerede çekildiği ise merak konusu oldu. Peki, TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Tozkoparan İskender dizisi nerede çekiliyor? Tozkoparan İskender hangi şehirde çekiliyor? 

Reklam
Reklam

TRT 1 ekranlarında yayınlanan dikkatleri üzerine çeken Tozkoparan İskender dizisinin çekimlerinin nerede yapıldığı merak edilmeye baladı. Geniş bir kitleye hitap eden dizi birçok izleyici tarafından takip ediliyor. Dizinin takipçileri ise dizisinin nerede çekildiğini araştırıyor. 



Tozkoparan İskender nerede çekiliyor? 
TRT 1 ekranlarının herkese hitap eden dizisi Tozkoparan İskender dizisinin nerede çekildiği merak konusu oldu. Tozkoparan İskender’in çekimleri İstanbul’un Beykoz ilçesinde gerçekleştiriliyor. Gizemli Yabaninin de bulunduğu orman sahneleri Beykoz’da bulunan ormanlık bölgede çekildi. Yine Beykoz Belediyesi’nin ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün izinleriyle bölgede bulunan okulda da çekimler yapılıyor. 



Tozkoparan İskender konusu 
Geçtiğimiz sezon finalinde Tozkoparan İskender, süper güçleri ve Mavi Ay takımının desteği ile Sultan II. Beyazıt’a düzenlenmesi planlanan suikastı önlemişti. Yeni sezonda ise Tozkoparan İskender, zamangaçı çalarak tarihin dengesini alt üst etmeyi planlayan “zaman bozanlara” engel olmaya çalışacak. 

Bu zorlu görevde Mavi Ay takımı her zaman olduğu gibi İskender’e destek olurken, kendilerini Pençezenler olarak tanımlayan Pençe takımı çaldıkları zaman makinesiyle tarihin akışını değiştirmeye çalışacak. 



Zamangacı çalan mühendisbaşı Ahriman’ın soyundan gelen ve Pençe takımının liderleri olan Cenk ve dayısı Haluk, zamanın çocuğunu yani Tozkoparan İskender’i alt ederek tarihteki önemli kişileri ve olayları manipüle etmeye çalışacak. Okçuluk, dövüş sanatları ve teknolojik icatlarını kullanarak amaçlarını gerçekleştirmeye çalışan Pençe takımı karşısında Mavi Ay ve İskender, zamanın dengesini korumak için her zamankinden daha dikkatli olmak ve çok çalışarak güçlü rakiplerine engel olmak zorundadır. 



Oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil oluyor 
Genel olarak çocuk oyunculardan oluşan dizi kadrosunda yeni sezonda, geçen sezon tanıdığımız isimlerin dışında sürpriz oyuncular da var. Dizinin çocuk oyuncuları arasında

Çağan Efe Ak, Berat Efe Parlar, Tuana Naz Tiryaki, Yağız Kılınç, Zeynep Doğangün, Leya Kırşan, Alperen Efe Esmer ve Deniz Erayvaz gibi birbirinden yetenekli isimler bulunuyor. 

Dizide çocuk oyunculara Yusuf Gökhan Atalay, Hayrettin Karaoğuz, Burak Alkaş, Sera Tokdemir, Mona Çalış ve Mehmet Emin Kadıhan gibi çok sevilen yetişkin oyuncular eşlik edecek. 

trt1 tozkoparan tozkoparan iskender tozkopran iskender nerede çekiliyor tozkoparan iskender çekim yeri