TRT 1 Masumlar Apartmanı dizisi Esat'ın taş evi neresi? Masumlar Apartmanı Esat'ın evinin yeri tartışma konusu oldu

TAKİP ET

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda yer alan mekanlardan olan Esat'ın evinin yeri tartışma konusu oldu. Peki TRT 1 Masumlar Apartmanı dizisi Esat'ın taş evi neresi? İşte cevabı...

Reklam
Reklam

TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı her hafta Salı günleri izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Oyuncu kadrosunun başarılı performansı ve hikayesinin dikkat çekiciliği sayesinde reyting sıralamasında hep üst basamaklarda yer alan Masumlar Apartmanı dizisinin çekildiği yerler de dizi severlerin gündeminde yer alıyor. Bu yerlerden birisi olan Esat’ın taş evinin nerede olduğu izleyenlerin tartışma konusu oldu. Peki TRT 1 Masumlar Apartmanı dizisi Esat’ın taş evi neresi?
TRT 1 Masumlar Apartmanı Dizisi Esat’ın Taş Evi Neresi?
TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı’nın çekildiği mekanlardan birisi olan Esat’ın taş evinin gerçekte nerede olduğu izleyenlerin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Bazı iddialara göre Esat’ın taş evi Beyoğlu’nda yer alıyor. Fakat evin kafeye benzemesi sebebiyle Kadıköy’de de yer aldığı da öne sürülen iddialar arasında bulunuyor. 

TRT 1 Masumlar Apartmanı Masumlar Apartmanı Esatın evi