TRT 1 Masumlar Apartmanı dizisi Gülben kimdir? Merve Dizdar kim, nereli ve kaç yaşında?

TAKİP ET

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakteriyle beğeni kazanan Merve Dizdar'ın hayatı insanların gündemini meşgul ediyor. Peki TRT 1 Masumlar Apartmanı dizisi Gülben kimdir? Merve Dizdar kim, nereli ve kaç yaşında? Cevapları haberimizde...

Reklam
Reklam

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı’nın önemli karakterlerinden birisi olan Gülben karakterine hayat veren güzel oyuncu Merve Dizdar’ın hayatı son zamanlarda dizi severlerin gündeminde yer almaya başladı. Dizide sergilediği oyunculuk performansıyla büyük beğeni kazanan Merve Dizdar’ın ve hayat verdiği Gülben karakterinin kim olduğunu öğrenmek isteyen arama motorlarını meşgul ediyor. Peki TRT 1 Masumlar Apartmanı dizisi Gülben kimdir? Merve Dizdar kim, nereli ve kaç yaşında?
TRT 1 Masumlar Apartmanı Dizisi Gülben Kimdir?
TRT 1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde yer alan Gülben dizideki en sessiz  karakterlerden birisidir. Gülben’in duyguları ve düşünceleri ailede pek dikkate alınmamaktadır. Ablası Safiye’nin altında yıllarını geçiren Gülben bu kötü hayattan kurtulmanın yolunu aşkta aramaktadır. Aşka duyduğu özlem genç kadının gerçekleşmeyecek hayallerr kurmasına sebep olmaktadır. 
Gülben’in dizinin başından bu yana altına kaçırması izleyenlerin dikkatini çeken bir durumdur. Obsesif bozukluğu olduğu düşünülen Gülben’in altına kaçırmasının nedeninin de bu hastalıktan olduğu düşünülüyor. Bazılarına göre ise bu durum Gülben’in ablası Safiye’den korktuğu için istemeden yaptığı bir davranış olabilir. 
Merve Dizdar Kim, Nereli ve Kaç Yaşında?
TRT 1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakteriyle yer alan Merve Dizdar 25 Haziran 1986 tarihinde İzmir’de hayata merhaba demiştir. Lisans eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünde tamamlayan güzel oyuncu Kadir Has Üniversitesi’nde İleri Oyunculuk Programı’nda yüksek lisans eğitimi de almıştır. Oyunculuk hayatına tiyatro oyunlarında yer alan Merve Dizdar Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar ve Çılgın Dershane Üniversitede gibi önemli yapımlarda yer almıştır. Merve Dizdar şu sıralarda TRT 1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakteriyle izleyenlerin karşısına çıkmaktadır. 

TRT 1 Masumlar Apartmanı dizi Masumlar Apartmanı Gülben