TRT 1 Masumlar Apartmanı dizisi nerede çekiliyor? Masumlar Apartmanı Naci'nin kitapçısı nerede?

TAKİP ET

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda izleyenlerin karşısına çıkan Naci'nin kitapçısının nerede olduğu insanların merak konusu oldu. Peki TRT 1 Masumlar Apartman dizisi nerede çekiliyor? Masumlar Apartmanı Naci'nin kitapçısı nerede? Yanıtları haberimizde...

Reklam
Reklam

TRT 1’in geçen sezondan bu yana yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çekici hikayesiyle her yeni bölümde izleyenlerinin beğenisini kazanmayı başaran dizinin çekim yerleri dizi severlerin araştırma konusu oldu. Masumlar Apartmanı dizisinin nerede çekildiği ve dizi içerisinde yer alan Naci’nin kitapçısının nerede olduğu arama motorlarını en çok meşgul eden terimler arasında yer alıyor. Peki TRT 1 Masumlar Apartmanı dizisi nerede çekiliyor? Masumlar Apartmanı Naci’nin kitapçısı nerede?
TRT 1 Masumlar Apartmanı Dizisi Nerede Çekiliyor?
TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı İstanbul’un çeşitli yerlerinde çekilmeye devam ediyor. Bu yerler arasında Beyoğlu, Galata, Beşiktaş gibi ilçeler de yer alıyor. Dizinin çekimlerinde izleyenleri keyiftlendirecek eğlenceli anlar yaşandı.
Masumlar Apartmanı Naci’nin Kitapçısı Nerede?
TRT 1’in başarılı dizisi Masumlar Apartmanı dizisinde görülen Naci’nin kitapçısının gerçekte nerede olduğu hakkında henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. Söylentilere göre Naci’nin kitapçıları Beyoğlu’nda.

TRT 1 Masumlar Apartmanı dizi Masumlar Apartmanı Naci in kitapçısı