TRT 1 o diziyi de tarihin tozlu sayfalarının köşesine yazdı! Sezon sonu kaçınılmaz final! İzleyici feryat figan

TAKİP ET

Bu sezon sonunda bazı dizilerinin ipini çekip, bazı dizilerinin akıbetinde değişiklik yapacak olan TRT 1 yeni kurbanını resmen açıkladı.

Reklam
Reklam

Bir ekran efsanesi daha izleyiciye veda etmeye hazırlanıyor. TRT 1’in bu sezon sonunda bazı dizilerinin akıbetinde oynamaya yapacağı, bazı dizilerine de final yaptıracağı biliniyor. Final yaptıracağı dizi Masumlar Apartmanı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlana Masumlar Apartmanı bu sezon sonu itibariyle final yapıyor.
Öte yandan TRT 1, Alparslan Büyük Selçuklu ve Teşkilat dizilerinde de revizelere gidiyor. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Fahriye Evcen’le yol ayrımına geldiği bilinirken, final yapması beklenen ancak sonrasında revize yapılmasına karar verilen Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda oynamalar yapılacak. Bu TRT 1 furyasında bir dizinin de ipi çekildi. İşte detaylar.

Seksenler Final Yapıyor! Ekranlara Veda Tarihi Açıklandı! Nedeni Belli Oldu!


Seksenler dizisinin Sinan'ı kimdir? Ali Fuat Pekzeren kimdir?


Seksenler Gülden diziden ayrıldı mı? Ayşe Tolga Seksenler'e veda mı etti?






10 YILA ELVEDA

TRT 1 o diziyi de tarihin tozlu sayfalarının köşesine yazdı! Sezon sonu kaçınılmaz final! İzleyici feryat figan... İlk yayınlanmaya başladığı dönem ekranlarda fırtınalar estiren bir diziydi Seksenler. Birol Güven’in sahibi olduğu MinT Yapım tarafında ilk bölümü 24 Ocak 2012 tarihinde yayınlanan Seksenler, Türkiye’nin bir dönemini anlatıyordu. O dönem izleyiciyi ekran başına kilitleyen Seksenler’in ilk finali 27 Mayıs 2017 tarihinde, 288.bölümüyle yaşanmıştı. 2 yıl aradan sonra 11 Ekim 2019 tarihinde ikinci dönemine başlayan Seksenler bu kez daha farklı bir oyuncu kadrosuyla ekrana çıkmıştı. Evin babasını canlandıran Rasim Öztekin’in yokluğu hissediliyordu.



Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Zeynep Sever Demirel gibi isimlerin yer aldığı Seksenler’in bu ikinci dönemi bu sezon sonu itibariyle final yapacak. Televizyon dünyası hakkında yaptığı haberlerle bilinen Birsen Altuntaş’ın haberine göre Seksenler için final kararı alındı. Önceki döneminin aksine bu kez reytinglerde beklediği ilgiyi göremeyen ve Rasim Öztekin’in de eksikliği hissedilen Seksenler’in vedası artık çok yakın. Ayrıca Seksenler’in yerine gelecek dizi bile çoktan belli oldu



MÜKEMMEL EŞLEŞME

Seksenler’in final yapmasının ardından yerini dolduracak diziye bile karar verdi. Yönetmen koltuğunda Emre Kovuk’un yer aldığı Mükemmel Eşleşme adlı dizinin çekimlerine haziran ayında sete çıkması bekleniyor. Bir romantik komedi olacak dizinin oyuncu kadrosunda ise şu isimler yer alıyor; Ayşegül Günay, Cem Zeynel Kılıç, Eylül Öztürk, Ayhan Taş, Volkan Severcan ve Asuman Dabak