TRT 1 Teşkilat Gürcan kimdir? Ahmet Uğur Say kim, nereli ve kaç yaşında?

TAKİP ET

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat'ta Gürcan karakteriyle yer alan Ahmet Uğur Say'ın hayatı bir çok insanın merak konusu oldu. Peki TRT 1 Teşkilat Gürcan kimdir? Ahmet Uğur Say kim, nereli ve kaç yaşında? Yanıtları haberimizde...

Reklam
Reklam

TRT 1’de yayınlanan ve izleyenlerin büyük beğenisini kazanmaya devam eden Teşkilat dizisinde pek çok önemli karakter yer alıyor. Bu karakterlerden birisi olan Gürcan’a hayat veren Ahmet Uğur Say’ın hayatı dizinin hayranlarının gündemini yoğun bir şekilde meşgul ediyor ve insan Ahmet Uğur Say’ın hayatı hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyen kişiler arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki TRT 1 Teşkilat Gürcan kimdir? Ahmet Uğur Say kim, nereli ve kaç yaşında?
TRT 1 Teşkilat Gürcan Kimdir?
TRT 1’de yayınlanan Teşkilat dizisinin karakterlerinden birisi olan Gürcan karakteri ekipte siber işlerle uğraşan bir hackerdır. Alanında uzman olan Gürcan ekibin dijital konuda ihtiyaç duyduğu konulara yardımcı olmaktadır.
Ahmet Uğur Say Kim, Nereli ve Kaç Yaşında?
TRT 1’in sevilen dizisi Teşkilat’ta Gürcan karakterini canlandıran Ahmet Uğur Say 16 Ekim 1986 tarihinde Manisa’da dünyaya geldi. Akademik hayatını Afyon Kocatepe Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı lisans bölümü ve ardından da Celal Bayar Üniversitesi Yeni Türk Edebiyatı Bölümü’nde yüksek lisans bölümüyle tamamlamıştır. Oyunculuk hayatına Manisa Belediyesi’nin tiyatrolarında başlamıştır.

TRT 1 Teşkilat dizi Teşkilat Gürcan Ahmet Uğur Say