TRT 1 Teşkilat Pınar kimdir? Ezgi Şenler kim, nereli ve kaç yaşında?

TAKİP ET

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat'ta Pınar karakteriyle yer alan güzeller güzeli oyuncu Ezgi Şenler'in hayatı bir çok insanın gündeminde. Peki TRT 1 Teşkilat Pınar kimdir? Ezgi Şenler kim, nereli ve kaç yaşında? İşte cevapları...

Reklam
Reklam

TRT 1’de yayınlanan ve başladığı günden bu yana milyonlarca izleyenin büyük beğenisini kazana Teşkilat dizisinin karakterlerinden Pınar karakteri dizi hayranlarının gönlünü fetheden karakterlerden birisi olarak öne çıkıyor. Pınar karakterine hayat veren güzeller güzeli oyuncu Ezgi Şenler’in hayatını merak eden insanlar arama motorları üzerinden yoğun bir şekilde araştırmaya devam ediyor. Peki TRT 1 Teşkilat Pınar kimdir? Ezgi Şenler kim, nereli ve kaç yaşında?
TRT 1 Teşkilat Pınar Kimdir?
TRT 1’in sevilen dizisi Teşkilat’ta yer alan önemli karakterlerden birisi olan Pınar karakteri istihbarat işleriyle ilgileniyor. Ezgi Şenler canlandırdığı karakter hakkında kendisine özel, eğlenceli ve gizemli gibi yorumlarda bulundu.
Ezgi Şenler Kim, Nereli ve Kaç Yaşında?
TRT 1’in reyting rekortmeni dizisinde Pınar karakteriyle yer alan Ezgi Şenler 28 Ocak 1993 tarihinde Ankara’da hayata merhaba dedi. 27 yaşındaki güzeller güzeli oyuncu 1.68 boyunda ve 55 kilosundadır. Kova burcu olan Ezgi Şenler eğitim hayatını Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü’nde okuyarak tamamladı. Küçük yaşlarda baleye de merak saran güzel oyuncu bu konuda eğitimler aldı.
Oyunculuk hayatına ilk olarak Bodrum Masalı dizisinde Aslı karakteriyle giriş yapan Ezgi Şenler, kariyeri boyunca Dilan Deniz Çiçek, Timuçin Esen, Şevval Sam, Alperen Durmaz gibi önemli isimlerle rol arkadaşlığı yaptı. 
Bodrum Masalı, Canevim, Nefes Nefese gibi yapımlarda yer alan Ezgi Şenler şu sıralarda Teşkilat dizisinde Pınar karakteriyle başarılı kariyerine tüm hızıyla devam ediyor. 

TRT 1 Teşkilat dizi Teşkilat Pınar Ezgi Şenler