TRT Gönül Dağı'nı tarihe gömüyor! 3.sezon haberi beklenirken final ifşa oldu! İzleyici derbeder oldu işte tarihi

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizisi olma özelliğini taşıyan Gönül Dağı'nın final tarihi ifşa oldu, izleyici mahvoldu.

Reklam
Reklam

TRT Gönül Dağı’nı tarihe gömüyor! 3.sezon haberi beklenirken final ifşa oldu! İzleyici derbeder oldu işte tarihi... İlk bölümü 17 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan, başrollerinde Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan’ın yer aldığı, oyuncu kadrosunda ise Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Hazal Çağlar, Nazlı Pınar Kaya gibi genç kuşak isimleri bulunduran Gönül Dağı, TRT 1 ekranları için sürpriz işlerden biri oldu. Cumartesi akşamları reytinglerde Kardeşlerim dizisiyle kafa kafaya mücadele veren Kardeşlerim’in final haberi basına sızdı. Tarihi duyanlarsa minik çaplı bir kalp krizi geçirdi. İşte Gönül Dağı’nın final tarihi. 


SEYİRCİ ÇOK ÜZÜLECEK


Çekimleri Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde yapılan ve Gedelli Köyü’nün sımsıcak bozkır hikayesini anlatan Gönül Dağı ekranların en çok sevilen ve izlenen dizilerinden biri. Minik bir not olarak Gedelli Köyü’nün aslında Niğde’nin Ulukışla ilçesine bağlı bir köyü olduğunu hatırlatma fayda var. Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden uyarlanan Gönül Dağı ‘Bozkırda Bir Anadolu Masalı’ mottosuyla yayınlanıyor. Üç kuzenin hikayesinin anlatıldığı dizi sımsıcak hikayesiyle çok sevildi. 

Gülsim Ali İlhan, Hazal Çağlar gibi isimlerinde yıldızlarını parlatan dizi ekranlarda 2 sezondur adeta fırtınalar estiriyor. Zirveyi elden bırakmayan dizinin senaristi dün verdiği haberle izleyici kahretti. İlk ağızdan gelen bu final haberini görenler tekrar tekrar baktı ve gözlerine inanamadı. İşte Gönül Dağı’nın sezon final tarihi



 

SENARİSTİ AÇIKLADI


Gönül Dağı’nın senaristi Arif Asaf Elmas’ın Instagram hesabından yaptığı açıklamaya göre Gönül Dağı, 28 Mayıs Cumartesi akşamı, 65. Bölümüyle sezon finali yapacak. 

Arif Asaf Elmas’ın bu duyurusuyla aynı zamanda Gönül Dağı’nın, gelecek sezonda, 3.sezonuyla TRT 1 ekranlarında olacağı kesinleşti. İzleyici hem üzen hem de heyecanlandıran bu haber kısa sürede sosyal medyada elden ele yayıldı. 
 

GÖNÜL DAĞI KONUSU


Küçük yaşlardan bu yana bir şeyler icat etme ve geliştirme sevdalısı üç kuzen, büyüdüklerinde de bu sevdalarına devam ediyor. İcatlarına devam eden bu üç kafadar farklı bir kanıt yapısıyla büyük bir uçak geliştiriyor ve hikaye dallanıp budaklanıyor.