TRT Kasaba Doktoru oyuncuları kimler? Kasaba Doktoru yapımcısı kim? Kasaba Doktoru yönetmeni kim?

TAKİP ET

TRT ekranlarında yayınlanacak olan Kasaba Doktoru dizisi birçok kişi tarafından merak ediliyor. dizi hakkında bilgi almak isteyen birçok kişi internette araştırma yapıyor. Eylül ayında yayınlanması beklenen dizinin oyuncu kadrosu merak ediliyor. Dizinin yapımcısı, senaristi de araştırılan konular arasında yerini alıyor. Peki, Kasaba Doktoru oyuncuları kimler? Kasaba Doktoru yapımcısı kim? Kasaba Doktoru yönetmeni kim? İşte merak edilen detaylar…

Reklam
Reklam

2022 Eylül ayında izleyici karşısına çıkması planlanan Kasaba Doktoru dizi birçok kişi tarafından merak ediliyor. Yapımlarıyla adından sıkça söz ettiren TRT yeni dizi Kasaba Doktorunu izleyiciyle buluşturacak. Dizi hakkında bilgi edinmek isteyen kişiler internette araştırma yapmaya başladı. Kasaba Doktoru dizisinin oyuncu kadrosu, yapımcısı, yönetmeni izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Kasaba Doktoru oyuncuları kimler? Kasaba Doktoru yapımcısı kim? Kasaba Doktoru yönetmeni kim? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde…

 

Kasaba Doktoru Dizisi Oyuncuları

Kasaba Doktoru dizisi oyuncuları kadrosu TRT ekranlarında yayınlanması beklenen Kasaba Doktoru isimli dizinin oyuncu kadrosu henüz kesinleşmedi. Cast çalışmaları başlayan Kasaba Doktoru dizisinin oyuncu seçmeleri kısa bir süre sonra başlayacak. Daha önce birçok dizisini yıllarca devam ettiren TRT kasaba doktoru dizisini de izleyiciden aldığı güç ile uzun vadeli bir dizi olarak çekecek. Dizi hakkında net bir bilgi yer almamaktadır. Görüşmeler devam ediyor.

 

Kasaba Doktoru Dizisi Yapımcı Senaristi (TRT)

2022 yılının yeni sezonunda muhtemelen Eylül ayında yayınlanacak olan Kasaba Doktoru dizisinin yapımcısı Arc yapım oldu. Kasaba doktoru dizisinin yönetmen koltuğunda ise Arda Sarogün oturacak. Barış Erdoğan ve İlker Arslan Kasaba Doktoru dizisinin senaristleri olacak. Kasaba Doktoru dizisinin konusu nedir diye merak edenler için tahmini olarak bir Anadolu kasabasında görev alan doktorun macera dolu öyküsü akla geliyor.

 

 

Kasaba Doktoru Dizisi Ne Zaman Hangi Kanalda?

Yeni başlayacak bir dizi olan Kasaba Doktoru hakkında bilgi edinmek isteyen kişiler araştırma yaparken dizi hakkında görüşmeler devam etmektedir. Bu nedenle kesin bir bilgi yoktur. TRT ekranlarında yayınlanacak olan Kasaba Doktoru dizisinin ne zaman başlayacağı henüz tam olarak kesinleşmedi. 2022 - 2023 sezonunda TRT1 ekranlarında yayınlanması beklenen Kasaba Doktoru dizisi muhtemelen Eylül 2022 de izleyici ile buluşacak.

Kasaba Doktoru TRT Kasaba Doktoru oyuncuları kimler Kasaba Doktoru yapımcısı kim Kasaba Doktoru yönetmeni kim