TRT Mahrem belgeseli konusu nedir? Mahrem dizi oyuncuları kimlerdir?

TAKİP ET

TRT1 ekranlarında ses getiren Mahrem dizisi yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Yayınlanan Mahrem belgeseli konusu ve oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Mahrem belgeselinde işlenen konu sıkça araştırılırken dizinin kaç bölümden oluştuğu da araştırılmaktadır. TRT Mahrem dizisi konusu nedir? Mahrem oyuncu kadrosu nedir? Mahrem kaç bölümden oluşuyor? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşan Mahrem dizisi izleyiciler tarafından beğenildi. Dizi yayınlandığı ilk günden bu zamana kadar olan süreçte gündem de adını duyurdu. Mahrem dizisinde ele alınan konu üzerine gerçekleşen sahneler izleyicileri derinden etkiledi. Mahrem dizisi hakkında merak edilenleri siz değerli okurlarımız için haberimizde paylaştık.

Mahrem belgeselinin konusu nedir? 

2016 yılında gerçekleşen darbe girişimi sonucunda yapılan açıklamalar üzerine hedef belli oldu. Bunun üzerine Mahrem dizisinde Fethullahçı Terör Örgütü'nün karanlık işleri ele alındı. Devlet içerisinde yer alan FETÖ elemanları TSK'ya sızma girişiminde bulundu. 15 Temmuz hain darbe girişiminde giden süreç Mahrem dizisinde ele alındı. Dizide adını duyuran ve röportaj verenler ise asıl kimlikleriyle ekran karşısına geçti. Yaşanmış olaylar en ince ayrıntısına kadar anlatıldı. 

Mahrem belgeseli kaç bölüm? 

TRT1 ekranlarında yer alan Mahrem dizisi 10 bölümden oluşmaktadır. 10 bölüm içerisinde ekranlara gelen her detay yaşanmışlıktan yola çıkılarak izleyicilere sunuldu. 

Mahrem dizisinin tüm bölümlerini izlemek için tıklayınız

Mahrem dizisi oyuncuları kimlerdir? 

Emrah Akduman

Birhan Tut

Yalgın Yeter

Faruk Pakiş

Asir Gündoğdu

Ali Öner

Mert Karabulut

Melih Özkaya

Batuhan Sert

Mert Özbek

Mahrem dizisi Mahrem belgeseli Mahrem konusu Mahrem oyuncuları