TRT muhabiri Zonguldak'ta sel haberi sunarken rögara düştü

TAKİP ET

Zonguldak'ta şiddetli sağanak yağış hayatı felç etti. Sel felaketinin yaşandığı kentler TRT muhabiri rögar akıntılarını gösterdiği sırada Açık kalan rögarın içine düştü. Zonguldak'ta sel Haber'i sunan TRT muhabirinin başına gelenler sosyal medyada paylaşıldı.

Reklam
Reklam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Batı Karadeniz için yapılan uyarılar sonrasında bölgede şiddetli sağanak yağış etkili oluyor. Sağanak yağışın hayatı felç ettiği kentte sel felaketi de yaşandı. Haber ekipleri de bölgeden görüntü alabilmek için Zorlu şartlarda mücadele ediyor. Zonguldak'ta yaşanan Sel felaketini kaydetmek ve anlatmak isteyen TRT muhabiri rögar içindeki suları göstermeye çalışırken Açık kalan rögara düştü.

Sosyal medyada paylaşıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Batı Karadeniz için yaptığı şiddetli sağanak yağış uyarıları sonrasında bölgede beklenen yağış başladı. Dün gece saatlerinde başlayan sağanak yağış nedeniyle hayat felç olurken sarı felaketi de meydana geldi. TRT muhabiri de Sel felaketini görüntülemek için Zonguldak'a gitti. Şiddetli sağanak yağış nedeniyle rögarda yaşanan tartışmayı anlatmak isteyen TRT muhabiri Bu sırada Açık kalan rögarın içine düştü. TRT muhabirinin zor anları sosyal medyada defalarca paylaşıldı.