TRT1 yaprak dökümüne girdi, bir diziye daha veda ediyor! Servet harcamışlardı

TAKİP ET

Bir süredir tutunma çabaları işe yaramayan dizi ekranlara veda ediyor. Yayın günü değişmesine rağmen tutunamayan dizinin oyuncuları veda mesajlarını paylaşmaya başladı bile! Dizinin neden final yaptığı ortaya çıktı. Meğer hakkında şikayetler varmış!

Reklam
Reklam

Bir kesim tarafından sevilerek izlense de bir türlü reyting yarışlarında tutunamayan dizi tüm çabalara rağmen final kararını açıkladı. Günü bile değişmişti ancak kaçınılmaz sondan kurtulamadı. Çekimleri için servetler harcanan dizi final kararını paylaştı.

Çekimleri Üsgüp’te yapılıyor

Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsgüp’te çekilen dizi Balkan Ninnisi, tüm çabalara rağmen final kararını açıklamak zorunda kaldı. Reytingleri düşük kalan dizi için önce yayın günü değiştirildi, ancak bu da işe yaramayınca son çare olarak final kararını açıkladı. Dizi çekimlerinin yurt dışında yapılması dizi bütçesinin oldukça yüksek olduğu biliniyor. 3 sezon çekilmesi beklenen dizi maalesef final kararını açıkladı. Dizinin neden final yaptığı da ortaya çıktı.

Göçmenler tarafından çok eleştirilmiş!

Kulislerden aldığımız bilgilere göre dizi Makedonya göçmenleri tarafından çok fazla eleştiri almış. Bu çerçevede dizide kullanılan şivenin Üsküp şivesine uymaması dikkatleri üzerine çekiyor. Yapılan tüm çabalara rağmen ekranlarda tutunmayı başaramayan Balkan Ninnisi 25: bölüm itibari ile ekranları ved etmedi bekleniyor.

Balkan Ninnisi oyuncuları

Çekimleri için çok büyük bütçeler ayrılan dizinin kadrosunda Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey, Merih Öztürk gibi başarılı ve deneyimli oyuncular yer alıyor.