TTNET iptal dilekçesi nasıl yazılır?

TAKİP ET

Türk Telekom TTNET adında ülkemizde en fazla kullanılan internet hizmetini suanan şirkettir. Ancak bazen pek çok kişi tarafından kullanılan bu internet hizmetinde de sorun yaayanlar ve aboneliğini iptal ettirmek isteyen kişiler olmaktadır. Peki TTNET abone iptali nasıl yapılır? TTNET iptal dilekçesi nasıl yazılır? sorularının cevaplarını sizler için araştırdık ve detaylarını haberimizin içeriğinde paylaştık.

Reklam
Reklam

Türk Telekom telekomünikasyon şirketi, mobil hizmet ile internet hizmeti gibi pek çok alanda hizmet vermekte olan ülkemizin en önemli iletişim firmalarının başında gelmektedir. Türk Telkom ülkemizde TTNET adında en fazla kullanıma sahip olan internet hizmetini sunmaktadır. Pek çok kişi tarafından tercih edilen TTNET 'te bazen birtakım sıkıntıların yaşanmasından dolayı ya da başka bir internet sağlayıcısı olan firma tecihi nedeni ile abonelik iptalleri yapılmaktadır. Peki Türk Telekom TTNET abonelik iptali nasıl yapılır? TTNET iptal dilakçesi nasıl yazılır? merak ediyorsanız eğer işte detayları haberimiizn devamında..

TTNET abonelik iptal işlemi 
Türk Telekom tarafından sunulmakta olan TTNET hizmetinde mevcut haldeki aboneliğinizi iptal ettirmek istiyorsanız eğer ya kendiniz ya da vekaletname verdiğiniz bir kişinin Türk Telekom şubesine gitmesi gerekmektedir. Ayrıca, siz kendiniz gidemiyorsanız ya da yerinize gidecek birini gönderemiyorsanı eğer sizden istenilen belgeleri şubeye yazılı olarak iletmeniz gerekmektedir.

TTNET abonelik iptal işlemi nasıl yapılır?
TTNET kullanıcılar, Türk Telekom bayilerine gidip veya faks çekip abonelik iptal sürecini başlatabilirler. Faks çekerken firmaya göndermeniz gereken belgeler ise şu şekildedir;
* Kimlik belgenizin arka ve önlü fotokopisi
* İletişim bilgileriniz ile abonelik bilgilerinizin yer aldığı dilekçe
Bu belgeleri 0312 306 0716 numaralı faksa göndermeniz gerekmektedir.
Sizden istenilen belgeleri eksiksiz olarak göndermeniz halinde abone iptali talebiniz hemen firma tarafından işleme alınacaktır ve tarafınıza iletilmesi gereken herhangi bir durum olduğunda da firma yetkilileri sizin ile iletişie geçeceklerdir.
Abonelik iptal talebiniz şleme alındıktan 7 iş günü içinde tamamlanır ve aboneliğinizin iptali sağlanır. Sonra da söz konusu firma sizden kendilerine ait olan modem, kart ve benzer olan ekipmanların geri iadesini talep ederek bu ekipmanları Türk Telekom şubelerine teslim etmenizi ister.

TTNET abonelik dondurma işlemi nasıl yapılır?
Türk Telekom TTNET müşterilerine abonelik iptali işlemi haricinde dondurma hizmeti de vermektedir. Abonelik dondura hizmetini genelde taşınacak olan müşteriler ile bir süre boyunca evinde kalmayacak olan müşteriler talep etmektedirler. Abonelik dondurma işlemi sayesinde bu gibi durumlar ile karşılaştığınız zaman aboneliğinizi iptal ettirmenize gerek yok. Aboneliğinizi en fazla 180 güne kadar dondurma hakkınız vardır. Bu işlemi yılda 2 kere yapma hakkınız var. Abonelik dondurma işlem bedeli ise sadece 42 TL 'dir. Aboneliğinizi dondurduktan sonra da ne zaman açılacağını da siz belirleyebilirsiniz. Aboneliğinizi dondurma işleminizi yapmak için isterseniz size en yakın Türk Telekom şubesine gidebilirsiniz ya da isterseniz 444 1 444 Türk Telekom müşteri hizmetleri nuarasını arayarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

TTNET müşteri hizmetleri numarası nedir?
TTET müşteri hizmetleri ile yapacağınız işlemlerinizi 444 1 444 numaralı telefonu arayarak gerçekleştirebilirsiniz. Müşteri ve müşteri olmayan kişiler için ise iki farklı seçenek mevcuttur.

türk telekom iptal işlemi türk telekom ttnet iptal dilekçesi nasıl yazılır? ttnet iptal başvurusu nasıl yapılır? ttnet iptali