Tuba Büyüküstün'den ikizler paylaşımı! İşte Maya ve Toprak'ın son halleri

TAKİP ET

Tuba Büyüküstün ve eski eşi Onur Saylak'ın ikizleri Maya ve Toprak son halleri ile görenleri şaşırttı. Tuba Büyüküstün, kızları Maya ve Toprak'ın görüntülerini paylaşınca gündem oldu. İşte konuya ilişkin detaylar...

Reklam
Reklam

Oyuncu Tuba Büyüküstün'ün yönetmen ve oyuncu eski eşi Onur Saylak ile olan evliliğinden Maya ve Toprak adında ikizleri paylaşılan görüntüler ile gündem oldu.

Başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün ve eski eşi Onur Saylak, 6 yıllık evliliklerini 2017 yılında bitirmişti. Büyüküstün ve  Saylak'ın, 10 yaşında Maya ve toprak isimlerinde ikizleri var.

Sosyal medya hesabı üzerinden ara ara çocukları ile fotoğraf paylaşan Büyüküstün'den geçtiğimiz günlerde yeni bir paylaşım daha geldi.

İkiz kızları ile beraber kamera karşısında poz veren 39 yaşındaki oyuncunun paylaştığı bu gönderi takipçileri tarafından kısa süre içerisinde beğeni yağmuruna tutuldu. Bunun yanı sıra Tuba Büyüküstün'ün kızlarının oldukça büyüdüğü takipçilerin gözünden kaçmadı.

İkinci kez evlendi

Bunların yanı sıra Onur Saylak, 2020 yılında Menajer Gözde Yılmaz ile dünya evine girmişti. Çift, oğulları Deniz Ali'yi de aynı yılın aralık ayında kucaklarına almıştı.

Üçü bir arada

Saylak, 19 Ocak'ta kızları Maya ve Toprak'ın doğum gününü oğlu Deniz Ali ile birlikte kutlamıştı. Üç çocuğunun da aynı kare İçerisinde bulunduğu fotoğrafı sosyal medya üzerinden paylaşan Saylak, bu fotoğrafın altına "Ee daha ne olsun" açıklamasını yapmıştı.

Son birlikteliği 3 sene sürdü

Tuba Büyüküstün'ün ise işletmeci Umut Evirgen ile yaşadığı aşk 3 yıl sürmüştü. Çift 2020'nin Mayıs ayında ilişkilerine son vermişti.

Adı Murat Boz ile anıldı

Geçtiğimiz yıl "Another Self"in başrollerinde yer alan Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'un aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelmişti. Büyüküstün, bu haberlere karşı "Adım herkesle anılıyor. Böyle bir durum söz konusu değil." demişti

tuba büyüküstün onur saylak ikizler