Tuba Büyüküstün'lü Zeytin Ağacı dizisinin yayın tarihi belli oldu

TAKİP ET

Tuba Büyüküstün setlere geri döndü. Özellikle Çemberimde Gül Oya dizisinde dikkat çeken ardından Ihlamurlar Altında, Asi ve Gönülçelen gibi dizilerle hafızalara kazınan Tuba Büyüküstün, Kara Para Aşk dizisinde Engin Akyürek ile bambaşka bir hale bürünmüştü. Cesur ve güzel dizisi ile de adından çok söz ettiren Tuba Büyüküstün son olarak yine Engin Akyürek ile Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin kızı dizisinde rol almıştı.

Reklam
Reklam

Yeni projesi heyecanla beklenen Tuba Büyüküstün dijitalde izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Zeytin Ağacı dizisi ile yeniden sevenleri ile buluşacak. Tuba Büyüküstün'lü Zeytin Ağacı dizisi 8 bölüm olarak Netflix'te yayınlanacak. Başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün'ün yanı sıra geniş oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizi için heyecan dorukta. Tuba Büyüküstün hayranları bir an önce güzel oyuncu izlemek için sabırsızlanıyor. Peki, netflix Zeytin Ağacı dizisi ne zaman yayınlanacak? Zeytin Ağacı ne zaman başlıyor?
 

Kadroda sevilen isimler var

Hem Türkiye'de hem de dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün Netflix’in hem Türkiye'de hem de yurtdışında gösterime girecek olan Another Self yani Zeytin Ağacı dizisi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizide Tuba Büyüküstün'ün yanı sıra çok sayıda ünlü isim de bulunuyor. Zeytin Ağacı dizisi oyuncu kadrosu şöyle; Seda Bakan, Murat Boz, Serkan Altunorak, Fırat Tanış, Boncuk Yılmaz ve Rıza Kocaoğlu.
 

Zeytin Ağacı yayın tarihi belli oldu

Tuba Büyüküstün, Murat Boz, Fırat Tanış, Seda Bakan, boncuk Yılmaz, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak gibi birçok ünlü oyuncuyu kadrosunda bulunduran zeytin ağacı dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Tanıtım filmi ile de dikkatleri üzerine çekmeyi Başaran dizinin yayın tarihi de Netflix tarafından açıklandı. Zeytin ağacı dizisi 28 Temmuz'da Netflix'te izleyiciyle buluşacak.
 

Zeytin Ağacı dizisinin konusu

Netflix'e yayınlanacak olan zeytin ağacı dizisi 8 bölümden oluşuyor. Üniversite yıllarında başlayan arkadaşlıklarını uzun yıllar boyunca devam ettiren Ada, sevgi ve Leyla'nın hikayesini konu alıyor. Birbirine çok güçlü bağlarla bağlı olan üç kadın Sevgi’ye kanser teşhisi konulması ile birlikte adeta büyük bir yıkım yaşıyor.