Tuğba Ekinci deprem paylaşımıyla sosyal medyanın diline düştü! Tepki yağıyor

TAKİP ET

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından gündeme gelen İstanbul depremiyle ilgili paylaşım yapan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, sosyal medyanın diline düştü. Ekinci'nin deprem paylaşımına tepki üstüne tepki yağdı.

Reklam
Reklam

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilimizde etkili olan iki büyük depremin ardından uzmanlar İstanbul için kırmızı alarm verdi. İstanbul depremi için peş peşe uyarılar gelirken ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci de bu konuyla ilgili yorumunu dile getirdi. Ekinci’nin deprem paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte Tuğba Ekinci’nin gündem olan ve çok eleştirilen deprem yorumu…

TUĞBA EKİNCİ’DEN GÜNDEM OLAN DEPREM YORUMU

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem Kahramanmaraş’la beraber 10 ilimizi etkiledi. Türkiye’yi yasa boğan depremlerin ardından olası İstanbul depremi yeniden gündeme geldi. Uzmanlar İstanbul depremi için uyarılarını peş peşe sıralarken ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci’nin deprem paylaşımı gündeme bomba gibi düştü. Uzman isimlerin uyarılarının aksine İstanbul’da hiçbir zaman deprem olmayacağı yorumunda bulunan Ekinci, ‘İstanbul’da hiçbir zaman deprem olmayacak. Bu da benim görüşüm. Bilimsel değil, sadece hisler.’ notunu ekledi.

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Tuğba Ekinci, İstanbul depremi ile ilgili yorumuyla sosyal medyanın diline düştü. Ekinci’nin paylaşımına tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları , ‘Bilime meydan okuyor’, ‘Cehaletin dibine gel’ şeklinde yorumlarla eleştirilerini dile getirdi.