Tuğba Ekinci'nin Konya Büyükşehir belediye başkanına seslendiği video viral oldu

TAKİP ET

Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait hayvan barınağında yaşanan vahşet sonrasında sosyal medyadan tepkiler gelmeye devam ediyor. Tepki veren isimlerden biri de şarkıcı Tuğba Ekinci oldu. Tuğba Ekinci çektiği videoda Konya Büyükşehir Belediye Başkanına seslenerek "Seni bulacağım" dedi.

Reklam
Reklam

Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait sahipsiz hayvan Bakımevi ve rehabilitasyon merkezinde Bir çalışanın bir köpeğe kürekle vurarak öldürmesi Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Sosyal medyanın gündemine oturan olay sonrasında ünlü isimlerden de çok sayıda tepki geldi. Tepki gösteren isimlerden biri Tuğba Ekinci oldu. Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Tuğba Ekinci belediye başkanına seslendi.

Belediye başkanına “Seni bulacağım” diyerek seslendi

Sosyal medya hesabından bir video çekerek Konya Büyükşehir Belediye Başkanına seslenen Tuğba Ekinci'nin videosu kısa sürede viral oldu. Tuğba Ekinci yayınladığı videoda,

“Uğur İbrahim Altay, Konya Belediye Başkanı. Sen hayırdır? Herkes sana gereken cevabı verdi de ben seni özellikle bulacağım. Buradan delikanlılık yapmak istemiyorum. Seninle sonuna kadar varım. İstersen hapis cezası, istersen her şey...” dedi.