Tuğba Özerk'ten Tosuncuk iddiaları için yardım çağrısı: 7 yıldır peşimde!

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, Tosuncu lakaplı Mehmet Aydın'ın paralarını kendine ait şirketinin hesabında akladığı yönünde ortaya çıkan iddialar hakkında konuştu. Kendisine takıntılı birinin iftirasına maruz kaldığını belirten Özerk, 7 yıldır peşimde diyerek yardım istedi.

Reklam
Reklam

Şarkıcı Tuğba Özerk ile ilgili geçtiğimiz günlerde sahibi olduğu danışmanlık şirketinin hesapları üzerinden Çiftlik Bank sistemiyle dolandırıcılık yapan Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın paralarını akladığı bir ihbarda bulunulmuştu. Bu ihbarı hemen ardından ise MASAK harekete geçmiş ve Özerk'in şirket hesabının hareketlerini incelemeye almıştı.



Yapılan incelemeler sonucunda Tuğba Özerk'in şirket hesap hareketlerinde şüpheli işlemler tespit edilirken ünlü şarkıcı hakkında bir soruşturma açıldı. Açılan soruşturma kapsamında Özerk'in yönetici olarak yer aldığı danışmanlık şirketinin hesap hareketlerinde Özerk'in üzerine kayıtlı birden fazla gayrimenkul kaydının olduğu da belirlendi. Özerk adına kayıtlı olarak herhangi bir bankadan çekilen para veya kredi hesabı gibi bilgilere rastlanılmazken ünlü şarkıcının şirket hesaplarında 'Kredi ödemeleri' başlığıyla para çıkışı yapıldığı anlaşıldı.



TUĞBA ÖZERK'TEN YARDIM ÇAĞRISI!

Ekiplerin hesaplarını incelemesi ve sonrasında şüpheli hareketlerin tespit edilmesiyle ilgili bir açıklama yapan Tuğba Özerk, kendisine saplantılı olan bir şahsın iftirasına uğradığını belirterek o kişini 7 yıldır peşinde olduğunu ve ihbarı da o kişinin yaptığını söyledi.



Özerk'in avukatı Ekrem Hazinedar ise ihbarı gerçekleştiren kişi hakkında bir şikayet dilekçesi verdiklerini belirterek Tuğba Özerk'e kirli iftirada bulunan sapkın bir kişiliğin hayal ürünü olarak ortaya çıkardığı senaryosunun savcılık ile birlikte çürüteceklerini söyledi.
 

tuğba özerk tosuncuk mehmet aydın para aklama iddiaları