Tuğçe Kandemir konserinde kan aktı! 1'i ağır 4 yaralı

TAKİP ET

Adıyaman'da gençlik ve çocuk Festivali kapsamında düzenlenen Tuğçe Kandemir konserinde kavga çıktı. Konserde 3 ayrı kavga çıkarken biri ağır 4 kişi yaralandı.

Reklam
Reklam

Adıyaman Merkez Sümerevler Mahallesi Eğri çayı Parkı'nda gençlik ve çocuk Festivali kapsamında düzenlenen Tuğçe Kandemir konseri sırasında kavga çıktı. Alanda bulunan bir grup şahıs henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmak çıkarırken kısa sürede büyüyen kavgada taraflar birbirine bıçaklarla saldırdı.

Bir kişi ağır yaralandı

Çıkan kavgada vücudunun çeşitli yerlerine bıçak darbeleri alan kişi ağır yaralandı. Olan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralanan şahıs Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının durumunun ağır olduğu ve yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

Üç ayrı bıçaklı kavga çıktı

Çıkan ilk kavganın ardından konserim devam ettiği sırada alanda yine iki grup arasında tartışma başlarken bir kez daha bıçaklı kavga çıktı. Bu kavga da ise 1 kişi koluna aldığı bıçak darbeleri sonucunda yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya hastaneye kaldırdı.

Olaylı konserin bitiminde kısa süre kala bu defa da 2 kişi bir grubun saldırısına uğradı. Tekme ve yumruk darbeleriyle yere yığılan iki kişi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.