Tuğçe Kazaz kimdir? Tuğçe Kazaz ne iş yapıyor? Tuğçe Kazaz neden gündem oldu? Tuğçe Kazaz Atatürk ve Erdoğan açıklaması

TAKİP ET

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen eski manken Tuğçe Kazaz, son olarak yaptığı Atatürk ve Erdoğan açıklaması ile bir kez daha gündemin ilk sıralarına yerleşti. Kazaz'ın son yaptığı açıklama sosyal medyanın gündemine yerleşti. Tartışma yaratan açıklamanın ardından Tuğçe Kazaz'ın özel hayatı bir kez daha merak konusu oldu.

Reklam
Reklam

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen eski manken Tuğçe Kazaz, son olarak yaptığı Atatürk ve Erdoğan açıklaması ile bir kez daha gündemin ilk sıralarına yerleşti. Kazaz’ın son yaptığı açıklama sosyal medyanın gündemine yerleşti. Tartışma yaratan açıklamanın ardından Tuğçe Kazaz’ın özel hayatı bir kez daha merak konusu oldu. Ünlü manken bu kez Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan kıyaslaması ile gündeme geldi. Kazaz’ın yaptığı açıklama tartışma yarattı. Peki, Tuğçe Kazaz neden gündem oldu? Tuğçe Kazaz kimdir? Tuğçe Kazaz kaç yaşında, ne iş yapıyor? Tuğçe Kazaz nereli? İşte detaylar…

Gündem Olan Açıklama

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen manken Tuğçe Kazaz’dan tartışma yaratan yeni bir açıklama daha geldi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kıyaslaması ile bir kez daha gündem olan Kazaz’a tepki gösterenler olurken bu açıklamasını savunanlar da oldu. 

‘İnsanca Yaşama Hakkı Bile Yoktu’

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Tuğçe Kazaz, ‘Atatürk kadına seçme, Erdoğan seçilme hakkı getirdi. Erdoğan’dan önce başörtülü kadına bırakın seçilme hakkı insanca yaşama hakkı bile yoktu. Dolayısıyla aradığınız gerçek özgürlükse Erdoğan bu ülkede birçok şeyi özgürleştirdi; ama aradığınız belden aşağı bir özgürlükse o başka!’ ifadelerini kullandı.



Tuğçe Kazaz Kimdir?

26 Ağustos 1982 yılında Balıkesir Edremit’te dünyaya gelen Tuğçe Kazaz, Miss Turkey 2001 birincisidir. İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde öğrenim gören Kazaz, 2001 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında birincilik elde ettikten sonra 2003 yılında Kampüsistan adlı gençlik dizisinde rol aldı. Porto Germeno’daki Ayios Nikolaos Kilisesi’nde vaftiz olarak Maria Seitaridis ismini alan Kazaz, 2005 yılında Yunan oyuncu George Seitaridis ile Atina’da Aya Nikola Kilisesi’nde evlenerek Yunanistan’a yerleşti. 3 yıl süren evliliğin ardından boşanarak Türkiye’ye geri döndü ve tekrar Müslüman olduğunu belirtti. Yeniden Müslüman olduktan sonra sigarayı, gece hayatını ve alkolü bıraktı. Bir dönemin en cesur modellerinden biri olan Tuğçe Kazaz, Amerika ve Paris’te modellik yapan sayılı modeller arasındaydı ancak ani bir kararla podyumu bıraktı.