Tüm emeklileri kapsıyor! Temmuz ayında çifte bayram olacak, emekli sevinçten uçacak! Maaş zammına ek 2.500 TL ödeme geliyor!

TAKİP ET

Milyonlarca emeklinin Temmuz ayında alacakları zam heyecanla bekleniyor. Bu yıl Kurban Bayramı da Temmuz ayına denk geliyor. Yani emekliler Kurban Bayramı ikramiyesi ve maaş zammını peş peşe alacak. Kısacası Temmuz'da milyonlarca emekliyi çifte bayram bekliyor. Çünkü ödemeler için onay verildi. Emeklilere Temmuz'da maaş zammına ek 2500 TL ikramiye ödemesi alacak.

Reklam
Reklam

Tüm emeklileri kapsıyor! Temmuz ayında çifte bayram olacak, emekli sevinçten uçacak! Maaş zammına ek 2.500 TL ödeme geliyor. Milyonlarca emekli vatandaşın gözü kulağı Temmuz ayında gelecek zamda. Emekliler Ramazan Bayramı'nda verilecek olan ikramiye çok beklemiş ancak istedikleri gibi olmamıştı. Fakat Kurban Bayramı için umutlar daha da yükseldi. Çünkü Kurban bayramında milyonlarca emekli vatandaş ödenecek olan ikramiye tutarı belli oldu. Çünkü Temmuz ayında emekliler çifte bayram yapacak. Çünkü maaşları da enflasyon oranında artacak. Bankalardan da emekli vatandaşlara güzel haber biraz önce geldi. emeklinin maaşına ek 2500 TL nakit promosyon sağlanacak.

Emekli vatandaşlar ne yazık ki ekonomik krizi en derinden hisseden kesim oldu. Milyonlarca emekli aldıkları düşük Maaşlar nedeniyle ay sonunu getirmekte ve geçirmekte güçlük çekiyor. Türkiye Emekliler Derneği emeklilerin bu sorunu sık sık hükümete iletiyor ancak özellikle Ramazan Bayramı ikramiyesi bekleyen emekliler için bir müjde gelmedi. Fakat Kurban bayramında emekliye çifte bayram ettirecek haberler peş peşe geliyor. Milyonlarca emekli Temmuz ayında maaş zammına ek olarak Emekli ikramiyesi alacak. Bunun yanında bankalardan da emeklilere güzel haber geldi. Çünkü bankalar emekli vatandaşlara 2.500 TL'ye Varan nakit promosyon imkanı sunuyor.

2500 TL maaşa ek hesaba geçiyor

Kamu bankaları ve özel bankalar emekli vatandaşların maaşına ek ödemeleri Haziran ayı sonuna kadar sürdürecek. Yani emekli promosyon ödemeleri için son başvuru tarihi 30 Haziran 2022 günü olarak belirlendi. Bu tarihe kadar başvuru yapanların hesabına Temmuz ayında emekli promosyon ödemesi yatacak. Tüm emekliler SSK, BAĞ-KUR ya da emekli sandığı fark etmeden bu ödemelerden faydalanabilecek. Milyonlarca emeklinin hesabına en az 2500 TL nakit para yatacak. Maaşa ek olarak yatacak olan ödemeler 3 gün içinde hesaba geçecek.
 

Başvuru şartı yok

Üstelik emekli vatandaşların emekli promosyon ödemesi alabilmesi için herhangi bir başvuru koşulu bulunmuyor. Yani emekli vatandaşlar bankalara giderek maaşlarını taşıma işlemleri gerçekleştirdikten sonra emekliye nakit promosyon fırsatından faydalanabiliyor. Ek koşul aranmadan yapılan ödemeler halihazırda emekli olan vatandaşların hesabına 3 gün içerisinde yatarken yeni emekliler ilk maaşlarını aldıktan sonra promosyon fırsatından faydalanabiliyor.