Tüm emeklileri sevindirecek gelişme! SSK, SGK, Bağ-Kur emekli maaşlarına...

TAKİP ET

hesaplara-yatiyor-116811h.htm Tüm emeklileri sevindirecek bir gelişme yaşandı. Gelen son bilgilere göre milyonlarca SSK, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin hesaplarına yıl sonuna kadar belirtilen miktar hesaplara yatacak. Peki, emekli hesaplarına ne kadar yatacak? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Emekli maaşı olan kişiler ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsa belirli şartlar dahilinde emekli maaşı üzerinden yüksek limitli kredi alabilmektedir. Bankadan maaşlarını alan emeklilere de yıl sonuna kadar 750 TL'ye kadar emekli promosyonu veriliyor.  

Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank veya PTT üzerinden emekli maaşlarını alan vatandaşlar hangi bankadan emekli maaşlarını alıyorsa bankalara başvuruda bulunarak 750 TL'ye kadar emekli promosyonu alabiliyor. 

1,500 TL'ye kadar emekli maaşı veya dul yetim maaşı alan kişiler 500 TL, 

1,500 TL-2,500 TL arasında emekli maaşı alan kişiler 625 TL, 

2,500 TL ve üzerinde emekli maaşı alan kişiler ise 750 TL'ye kadar emekli promosyonu alabiliyor.  Bu promosyonlardan yararlanabilmek için maaş almış olduğunuz bankadan 3 yıl boyunca maaşınızı başka bir bankaya taşımama sözü vermelisiniz. Kampanya detaylarıyla ilgili bilgi almak için banka şubelerine gidebilir ya da bankanın müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. 

emekli maaşı ssk sgk bağ-kur emekli promosyonları ziraat bankası vakıfbank halkbank ptt