Tüm fotoğraflar silindi! Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında flaş iddia

TAKİP ET

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, boşandığı eşi Gökhan Çıra ile mayıs ayında yeniden nikah masasına oturmuştu. Aldatma iddiaları ile ayrılan ve sonrasında tekrar barışan çift birbirlerini Instagram hesaplarından takipten çıktı ve fotoğrafları sildi.

Reklam
Reklam

Sosyal medya fenomeni Selin ciğerci, kendisinden 12 yaş küçük sevgilisi Gökhan Çıra ile evlenmiş ancak çiftin evliliği 9 Eylül tarihinde sona ermişti. Sadece 15 dakika içinde boşanan çiftin mal paylaşımı da uzun süre gündemde kalmıştı. Kendi kozmetik markasını kuran ve değişimi ile de dikkatleri üzerine toplayan Selin Ciğerci, geçtiğimiz mayıs ayında eski eşi Gökhan Çıra ile yeniden evlendi. Ancak nikah masasına tekrar oturan çiftin mutluluğu çok uzun sürmedi.

Tüm fotoğraflar silindi

Uzun zamandan beri gözlerden uzak bir şekilde evliliklerine devam eden çiftin sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkması ve fotoğrafları da silmesi dikkatlerden kaçmadı. Ünlü çiftin beraber çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşması ayrılık iddialarını da beraberinde getirdi. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ayrılığa dair henüz bir açıklama yapmasa da sosyal medya kullanıcıları çiftin ayrıldığını iddia ediyor.

Tatile ayrı ayrı çıktılar

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti ile ilgili sosyal medyada dolaşan diğer bir iddia ise tatile de ayrı ayrı çıktıkları yönünde oldu. Çiftin ayrı tatil yapması ve sosyal medya hesaplarından fotoğrafları da kaldırması ile birlikte ayrılık kararı aldığı ilk öne sürüldü.