Tüm kanalların Pazartesi günü dizileri ve 6 Aralık Pazartesi 2021 yayın akışı!

TAKİP ET

Diziseverler için hafta içi her gün televizyon ekranlarında farklı pek çok dizi yer almaktadır. Haftanın 7 günü boyunca farklı konulara sahip olan bu diziler izleyicilerinin karşısına çıkmaktadır. Pazartesi günleri ekranlarda hengi diziler yer alıyor? 6 Aralık 2021 Pazartesi günü hangi dizler var? sorularını sizin için yanıtlayacağız..

Reklam
Reklam

Pazartesi günü televizyonda yer alan dizilerin neer olduğuna baktığımz zaman her kanalda farklı konulara sahip olan pek çok dizinin olduğunu görmekteyiz. Her dizinin kendine göre bir izleyici kitlesi oluşmuş durumdadır. Bazen dizi beklentilerimiz tercihlerimizi de değiştirmektedir fakat, genel olarak baktığımızda da yayınlandığı ilk bölümünden itibaren favori diziler arasına girenler de izleyici tarafından hemen belirleniyor. Pazartesi günü akşamında ekranlarda hangi diziler yer alıyor? 6 Aralık 2021 Pazartesi günü hangi dizler oynayacak? sorularının yanıtlarını sizinle paylaşacağız..

6 Aralık 2021 Pazartesi günü akşamında televizyonda hangi diziler var?
* Show TV 'nin yayın akışında bu akşam Üç Kuruş dizisi saat 20:00 'de ekranlara gelecek.
* FOX TV 'nin yayın akışında bu akşam Yasak Elma dizisi saat 20:00 'de ekranlara gelecek.
* TRT 1 'in yayın akışında bu akşam Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi saat 20:00 'de ekranlara gelecek.
* ATV 'nin yayın akışında bu akşam Kalp Yarası dizisi saat 20:00 'de ekranlara gelecek.
* Kanl D 'nin yayın akışında bu akşam Çok Güzel Hareketler Bunlar dizisi saat 20:00 'de ekranlara gelecek.
* TV 8 'in yayın akışında bu akşam Masterchef Türkiye saat 20:00 'de ekranlara gelecek.

Üç Kuruş dizisinin konusu nedir?

Show TV ekranlarının gözde yapımlarından bir tanesi olan Üç Kuruş dizisi; kendine has karakterleri ile ve sert kuralları ile renkli bir Roman mahallesi olan Çıngırakl Mahallesinin '' koruyucusu '' görevinde olan mafya lideri Kartal ve Organize Büro Amirliğinin gözü kara ve kural tanımayan komiseri olan Efe arasında ki kovalamaca oyunu işlenen faili meçhul bir cinayet vakası ile ters yüz olmaktadır. Katilin kim olduğunu öğrenip onu yakalamak için girmiş oldukları bu yolda onları aslında hiç de tahmin etmedikleri bir isim karşılayacaktır. 

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin konusu nedir?

Büyük Selçuklu İmparatorluğu 'nun devlet yapısını, siyasi olaylarını, savaşlarını ve Sultan Alparslan 'ın hayatını konu edinmektedir. Güzel oyuncumuz Fahriye Evcen ise bu dizide, 1071 senesinde Selçuklu döneminde yaşamakta olan Akça Hatun 'u oynayacaktır. Yakışıklı oyuncu Barış Arduç ise dizide, Sultan Alparslan 'a hayat vermektedir. Dizide Sultan Alparslan 'n babası olan Çağrı Bey 'i de usta oyuncu Erdiç Gülener oynuyor, amcası olan Tuğrul Bey 'i de Barış Bağcı oynuyor. 

Yasak Elma dizisinin konusu nedir?

Dizide; Zeynep ( Sevda Erginci ) ile Yıldız ( Eda Ece ) birbirerine aşırı düşkün olan ancak hayalleri de birbirlerinden çok farklı olan iki kız kardeştir. Yıldız 'ın hayatı sosyetenin kraliçesi olan Ender Argun ile ( Şevval Sam ) tanışınca tamamen değişecektir. Ender, Yıldız 'ı kocası olan Halit Argun 'dan ( Talat Bulut ) kurtulmak için kulanmaya karar verir ve Yıldız 'a da hayatının teklifini yapmıştır. Yıldız 'ın hayatında bu gelişmeler yaşanırken, kardeşi Zeynep 'in çalıştığı firmada Alihan Taşdemir ( Onur Tuna ) tarafından satın alınmıştır. Alihan ise oldukça kibirli, ukala ve ço zengin bir başarıl iş adamıdır. Zeynep ile Alihan 'n zıt karakterleri ikili arasında çok kısa bir zaman içerisinde büyük bir etkileşim yaratarak aşka dönüşecektir. Zeynep 'in bilmediği şey ise Alihan 'ın Halit 'in hem ortağı hem de ikinci karısı olan Zerrin 'in erkek kardeşi oluşudur.

Kalp Yarası dizisinin konusu nedir?

Başrol olarak karşımıza çıkan Ferit karakteri ( Gökhan Alkan ), Antakya 'nın en köklü ailelerinden bir tanesinin el üstünde tuttukları veliahtıdır. Güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin tarafından canandırılan Ayşe karakteri ise, İstanbul 'da yaşayan ve kendi ayakları üzerinde durabilen oldukça hayat dolu bir kadındır. Ferit 'in ailesi oğullarını kendi seçtikleri Varoğlu Ailesi 'nin biricik kızları olan Hande ile evledirmek istemektedir. Her şey de tam istenildiği şekilde gitmektedir ve artık Ferit ile Hande 'nin düğün günü gelmiştir. Fakat, düğün gecesinde Ferit 'in dünyası resmen başna yıkılır, çünkü Ferit hayatının aşkının ona olan ihaneti ile karşı karşıya gelmiştir. Ferit ile Ayşe 'nin yolları ise tesadüfen bir araya gelecek ve şimdi de her ikisinin de önünde çok zor bir yol vardır.

bugün tvde neler var? 6 Aralık 2021 tv yayın akışı 6 Aralık Pazartesi günü hangi diziler var