Türk dostu Fransız piyanist Blet balkondan düşerek hayatını kaybetti!

TAKİP ET

Türkiye ve Türk dostu ünlü Fransız piyanist Blet, kaldığı otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Sürekli PKK terör örgütünden tehdit aldığına dair açıklamalar yalan Blet'in intihar ettiği söylense de ölümü şüpheli olarak kayıtlara geçti.

Reklam
Reklam

Filistin'e destek veren ve bu nedenle siyonistler tarafından sürekli tehdit edildiği söyleyen Türkiye dostu Fransız piyanist Stephane Blet, kaldığı otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. PKK terör örgütü tarafından tehditler aldığı yönünde çok fazla açıklaması olan Blet'in şüpheli bir şekilde hayatını kaybetmesi sonrası dosyası şaibeli ölüm olarak açıldı.


İsviçre'nin Cenevre şehrinde meydana gelen olayın ardından Blet'in ölümüne ilişkin konuşan bir yakını, Stephane Blet'in kesin ölüm nedeninin şu an için bilinmediği bazılarının bunu intihar olarak göstermek istediğini söyledi. Blet'in sağlık durumuyla ilgili bir problem olmadığını belirten yakınları hayatını kaybettiği akşam da canlı bir yayın yapacağını aktardılar.


SÜREKLİ ÖLÜM TEHDİDİ ALDIĞI İÇİN ÜLKESİNİ TERK ETTİ

Masonluk'tan ayrılmak zorunda kalan dünyaca ünlü müzisyen Blet, bu süreç içerisinde locanın kınamalarına maruz kaldı ve daha sonra loca tarafından da sürekli ölüm tehditlerine maruz kaldı. Bu tehditleri daha fazla kaldıramayan Blet, Fransa'yı terk etti ve 2016 yılında Türkiye'ye gelen Blet, o tarihten itibaren burada yaşamadı. Geçtiğimiz yıl Nisan ayında Türkiye'ye siyasi sığınma talebinde bulunmak gibi bir niyetinin olduğunu açıklayan Blet, Filistin'in işgalci tavrına karşılık İsrail karşıtı tavırları ve yaptığı açıklamalarla biliniyordu.
 

Fransız piyanist Stephane Blet Stephane Blet kimdir şüpheli ölüm