Türk Halkı Romantik Komediye Neden Düşman? Sosyal Medyada Bayan Geyikler Başladı!

TAKİP ET

Yazın gelmesi ile ekranlardaki klişe dramlardan kurtulmanın sevinciyle romantik komedi yaz dizileri ile içimizin açılmasına günler kaldı. Ancak sosyal medya da yine geyikler başladı.. Drama sever Türk halkının eğlenceli iç açıcı her şeye düşman oluşu devam ediyor.. Twitter'da romantik komedi kategorisinin sanki dünyada yeri yok da türkler çıkarmış gibi davranışlarına sözde cool tweetlerle gömmeler başladı..

Reklam
Reklam

Twitter'da yaz dizisine dair yapılan klişe yorumlar bu senede boş geçmedi!

Tüm bir sezon boyunca klişe acıtasyon şiddet dram dizilerine maruz kalan Türk halkı yazın iki aylığına çekilen iki tane yaz dizisini diline dolayıp cool etkileşimi kasmaktan yorulmadı.. 

Yazın içimizi açan romantik komedi dizilerini diline dolayanların klişe tweetleri yine başladı..

Sosyal medyada "Ağbi yine zengin - fakir klişesi" diye başlayanlar tüm sezon boyunca ekranlardaki dizilerin hepsinin temeli olan zengin fakir temasını beyinleri almamışa benziyor..

Türk halkının tüm eğlenceli iç açıcı şeylere düşman oluşu ya da cool görmemesi psikolojisi yine başladı.

Ülkede sanki boyna romantik komedi çekiliyormuş gibi girilen tirpler, romantik komedi diye bir kategorinin varlığınad üşman olma geyikleri hala etkileşim alabiliyor..

Twitter'da klişe yaz dizisi gömme şenlikleri de başladıysa yaza girmiş bulunmaktayız.. Neyse umarız yapımcılar ve kanallar bu klişe sosyal medya geyiklerini ciddeye almazda iki gülüp içimizin açılacağı yaz dizisini 2 ay severek izleyebiliriz bari. .