Türk Hava Yolları 1000 kabin memuru alıyor! İşte başvuru şartları..

TAKİP ET

Türk Hava Yolları (THY) tarafından yayımlanan bir ilanda genç kadınlar için istihdam müjdesi yapıldı. İlanda 1000 kabin memuru alımı yapılacağı bildirilirken, adaylar için başvuru adresi ve başvuru şartlarıyla ilgili detaylar verildi.

Reklam
Reklam

Yaklaşık olarak 12 binden fazla kabin memuru ile faaliyetini sürdüren bayrak taşıyıcı havayolu Türk Hava Yolları (THY) halihazır ekibine yeni personel adayları katmaya hazırlanıyor. Özel sağlık sigortası ile birlikte hem kendilerine hem de aile üyelerine indirimli olarak seyahat imkanı da sağlayacak olan kabin görevi için THY resmi sitesi üzerinden personel alımı için iş ilanı yayımlandı.


1000 KİŞİDEN OLUŞAN YENİ EKİP ALINACAK

THY'nin yönetim kurulu başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, şirkete yapılacak yeni personel alımlarına ilişkin yaptığı açıklamasında Türk Hava Yollarını tercih eden misafirleri Türk misafirperverliği ile karşılayacak 1000 yeni kabin memuru personeli alacaklarını söyledi. 


THY kabin memuru için istihdam sürecini başlattıklarını belirten Prof. Dr. Bolat, 1 Ocak 1992 – 31 Aralık 2002 tarihleri arasında doğan kadın adayların THY'nin resmi insan kaynakları sitesi olan 'kariyer.thy.com' üzerinden açılmış olan ilana başvuru yapabileceklerini kaydetti.


Adayların başvuruları sonrası değerlendirme süreci ve hemen arkasında gelen diğer koşullar hakkında detaylı bilgiler ise https://careers.turkishairlines.com/kabin-ekibi adresi üzerinden ulaşılacak.


 

türk hava yolları kabin memur alımı kabin memuru alım ilanı başvuru şartları başvuru adresi