Türk Hava Yolları'ndan iç hatlarda ucuz uçak bileti müjdesi

TAKİP ET

Türk Hava Yolları iç hat uçuşlarında geçerli indirim kampanyasını duyurdu. Ucuz uçak bileti satışına başlayan Türk Hava Yolları, 3 kişi ve üzeri ailelere ekonomi sınıfında yüzde 20 indirim uygulayacak.

Reklam
Reklam

Türk Hava Yolları basın Müşavirliği bu sabah saatlerinde bir son dakika açıklaması yaparak ucuz uçak bileti müjdesini verdi. Yapılan açıklamada Yurtiçi uçuşlarda ailelere yönelik kampanya başladığı bildirildi. Miles&Smiles üyesi yolcular Ucuz uçak bileti kampanyası kapsamında 11 Nisan 2023 tarihine kadar biletlerini satın alarak 1 Kasım 13 Nisan 2023 tarihleri arasında indirimli seyahat imkanından faydalanacak.

Sadece tarifeli seferlerde geçerli

Türk Hava Yolları'nın ucuz uçak bileti kampanyasının sadece tarifeli seferler de geçerli olduğu öğrenildi. Kıbrıs uçuşları ve AnadoluJet seferleri ise kampanya kapsamı dışında. Kampanya hakkında detaylı bilgilere "www.turkishairlines.com/tr-tr/kampanyalar/aile-indirimi" Adresinden ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda Türk Hava Yolları satış ofisleri ve 444 0 849 numaralı müşteri hizmetleri hattından da biletlere ulaşmak mümkün.