Türk Hava Yolları Türkiye'ye dönecek yolcular için ücret sınırlaması getirdi

TAKİP ET

Türk Hava Yolları aldığı bir karar gereği Ukrayna'ya komşu ülkeler Moldova, Macaristan, Polonya, Bulgaristan ve Romanya'dan dönecek Türk vatandaşları için özel ücretle bilet alma imkanı sunulacağını duyurdu. Alınan karar ile biletlerde tavan fiyat belirlendi.

Reklam
Reklam

Türk Hava Yolları, (THY) Rusya'nın saldırısı sonrası hava sahasının sivil uçuşlara kapalı olması nedeniyle Ukrayna'ya komşu ülkelerden Türkiye'ye dönecek yolcular için "özel ücret" uygulayacağını duyurdu. Bu zorlu süreçte THY vatandaşların mağdur olmaması için ücret sınırlamasına gitti.

TAVAN FİYAT 220 DOLAR OLACAK
Konu hakkında açıklama yapan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Ukrayna'ya komşu ülkeler Moldova, Macaristan, Polonya, Bulgaristan ve Romanya'dan ülkemize dönecek vatandaşlarımız, size tanımlanan özel ücret ile biletinizi almak için satış ofislerimize ve havalimanlarındaki ofislerimize başvurunuz." ifadesini kullandı.
Öte yandan, THY'nin söz konusu bilet fiyatlarını maksimum 220 dolar olarak sabitlediği öğrenilirken biletlerde artış olmayacağı vatandaşların mağdur edilmeyeceği belirtildi.

 

THY bilet sınırlaması